Wes Anderson i Montblanc – kako su se spojili?

14.05.2024.
RECOMMENDED

Montblanc i Wes Anderson? Ovo je saradnja koju nismo očekivali.

Luksuzni brend sa dugogodišnjom tradicijom Montblanc obeležio je stogodišnjicu svoje poznate Meisterstück hemijske uz vizuelni pečat čuvenog režisera Wesa Andersona. Kratkometražni film, u kome su učestvovali glumci Rupert Friend, Jason Schwartzman ali i sam Anderson, vodi nas na putovanje kroz fiktivno sedište Montblanca na samom vrhu planine Mont Blanc.

KAKO JE DOŠLO DO NEOČEKIVANE SARADNJE

Vincent Montalescot, zadužen za marketing u Montblancu, rekao je da je klasičan brend kao što je Montblanc hteo da prikaže svoju istoriju na neočekivan način, te da spoji prošlost i savremenost. Film je pun referenci na Montblancovu baštinu, sa suptilnim detaljima koji predstavljaju nedavne kampanje i druge Montblanc proizvode, kao što su satovi i kožni aksesoari.

Jedan detalj se ipak izdvaja, a to je radost i lepota tradicionalnog rukopisa, pozivajući gledaoce da ponovo otkriju čari pisanja rukom.

Wes Anderson Montblanc

KO JE JOŠ UČESTVOVAO

Pored toga što je sarađivao sa svojim kreativnim partnerima Romanom Coppolom i Linusem Sandgrenom, učestvovale su i druge persone iz Holivuda. Tu su bili Rupert Friend, Maude Apatow, Waris Ahluwali, Lee Jinuk i Jing Boran.

Saznaj više:
Povezani članci: