Don’t Get So Emotional: Šta nam donosi prva kolekcija Charlotte Tilbury parfema?

  17.04.2024.
  RECOMMENDED

  Mejkap brend Charlotte Tilbury ulazi u svet parfema, a njegova vlasnica, Charlotte Tilbury želi da kupci, mirisima koje je ona stvorila, dodirnu svoje emocionalno, duhovno i senzualno biće. Razvijeni sa kompanijom IFF, izgrađeni su na tradiciji i tehnologiji.

  Poznata šminkerka spremna je da izazove različite emocije, vibracije, akcije i reakcije sa novom kolekcijom od šest mirisa, koji predstavljaju ostvarenje dugogodišnje želje Charlotte Tilbury da stvori parfeme koji poboljšavaju raspoloženje i osnažuju kupce na isti način na koji to rade njen mejkap i linija za negu kože.

  Charlotte Tilbury mirisi za bolje raspoloženje

  Charlotte Tilbury 1

  Ovo je veliki korak za brend Charlotte Tilbury, koji je lansiran 2013, a ide ka tome da postane biznis kompanija u oblasti šminke, nege kože i parfema (snaga sa 3 ose), vredna milijardu dolara.

  – Moji roditelji su razumeli moć aromaterapije i aromakologije i oduvek sam znala da mirisi mogu delovati na hormone, da mogu smiriti ljude. Mešajući ulja sa njima, nosila sam svoje mirise 30 godina. Otkrila sam i kako možete putovati kroz vreme sa mirisima, da oni mogu otvoriti i otključati stvari, istakla je Charlotte Tilbury, predsednica, predsednica odbora, glavna kreativna direktorka i osnivač kompanije koja nosi njeno ime.

  CharlotteTilbury 5

  Neurosmirisi (neuroscents) su brzorastuća, specijalizovana kategorija funkcionalnih parfema kreirana sa olfaktivnom notom ili notama, kako bi izazvali emocionalne reakcije koje su neurološki dokazane kombinacijom mapiranja moždanih talasa i istraživanja potrošača. Stekli su popularnost za vreme pandemije, kada su zabrinuti potrošači, željni istraživanja mirisa, želeli da poboljšavaju raspoloženje u svojm domovima. Neurosmirisi su takođe deo mnogo šireg wellbeing trenda, koji se kreće ka lečenju i metafizičkom području kristala, astrologije, numerologije i tarota.

  Od 6 Charlotte Tilbury mirisa, u kompaniji pretpostavljaju da će 3 postati planetarno popularna. To su Magic Energy, Calm Bliss i Joyphoria. 

  charlotte tilbury parfemi 1 1

  Čak 98 procenata ljudi koji su koristili Magic Energy, mešavinu palo santa, ulje bergamota i eteričnog ulja čempresa, složili su se da je miris „pojačao i unapredio“ njihov nivo energije tokom sedmodnevne probne upotrebe. Calm Bliss koji sadrži ulje lavande, sveže ulje bergamota, beli mošus, apsolut cveta narandže i tonka pasulj, poboljšao je osećaj mira kod 92 odsto korisnika za 7 dana. Joyphoria sadrži ulje nerolija, akord kokosove vode i ulje petitgraina i poboljšao je osećaj sreće kod 91 odsto testirane publike.

  Mirisi su već u prodaji u odabranim radnjama, kao i na sajtu kuće.

  Fotografije: Charlotte Tilbury

  Saznaj više:
  Povezani članci: