Glavna zvezda nove Chloé kampanje je Ajfelov toranj

    03.06.2024.
    RECOMMENDED

    Kako bi obeležio dolazak prve kolekcije u prodavnice – pod kreativnim vođstvom Chemene Kamali, brend Chloé je otkrio jesenju kampanju koja je snimana na ulicama Pariza. Tu su modeli Jessica Miller, Liya Kebede i Suvi Koponen, dok se u pozadini vidi glavna zvezda – Ajfelov toranj!

    Kampanju za Chloé snimao je Sam Rock, a pred njegovim objektivom našla se i druga postava: Shuqi Lan, Kristine Lindseth, Saphira Krumhaar i Ornella Umutoni.

    U prozirnim naboranim haljinama u puderastoj paleti breskve, nude, bele i plave, modeli na sebi imaju opuštene frizure i minimalnu šminku, prenoseći samopouzdanje, prirodnu lepotu i sanjivu ženstvenost – dugo povezivanu sa modnom kućom iz Pariza , koju je osnovala Gaby Aghion 1952. godine.

    Chloe 2

    Kamali je bila kreativni direktor kampanje, koja uključuje i film koji je režirao Frank Lebon.

    – Povratak u Pariz za novi početak. Želela sam da ove slike reflektuju instinktivni duh i pokret žene Chloé. Ona je ukorenjena u stvarnosti i slobodna, rekla je nemačka dizajnerka, otkrivajući slike ekskluzivno za WWD.

    Ko je Chloé žena?

    Ustoličavajuć povratak boho – šika, Kamali je prisustvovala Met Gali sa gzvezdama svog brenda, a to su glumice Sienna Miller, Zoe Saldana i Emma Mackey, kao i rediteljka, spisateljica i glumica Greta Gerwig, koje su sve bile odevene u njene lepršave dizajne.

    Kamalijeva je diplomirala na Central Saint Martins i započela karijeru u brendu Chloé kao deo tima bivše kreativne direktorke Phoebe Philo. Vratila se ovde 2012, kao direktorka dizajna pod Clare Waight Keller, gde se zadržala sve do 2016. godine, kada jepostala direktorka odseka za dizajn žrnskih ready-to-wear kolekcija brenda Saint Laurentu pod vođstvom Anthonyja Vaccarella. U Chloé je ponovo došla krajem prošle godine.

    Fotografije: WWD, promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: