Održana PREDPREMIJERA filma DINA Drugi deo: Pogledajte kako smo se proveli

    29.02.2024.
    RECOMMENDED

    Visoko očekivan nastavak filmskog spektakla „Dina“ i adaptacije naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta konačno je stigao i u Srbiju.

    Na sinoćnoj predpremijeri „Dina“, u organizaciji CineStar, Blitz Srbija i redakcije BURO. beogradska publika imala je prilike da uživa u epskom filmskom iskustvu.

    Uz glavne uloge poverene talentima poput Timotheea Chalameta, Zendayae, Rebeccae Ferguson, Josha Brolina, Austina Butlera i drugih, domaća publika imala je prilike da oceni glumu na velikom platnu na sinoćnoj premijeri, a imaće i u narednim danima u prostorijama bioskopa CineStar.

    dina

    Dina osvojila kritiku

    Radnja filma prati Paula Atreidesa, sada ujedinjenog sa Chani i Fremenima, dok se upušta na put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu i ubili njegovog oca. U dilemi između ljubavi svog života i sudbine čitavog univerzuma, Paul se suočava s teškim izborima u naporu da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

    Sa neverovatnom glumačkom postavom i uzbudljivom pričom koja obećava da će zadovoljiti kako ljubitelje originalnog romana tako i filmske publike širom sveta, „Dina“ se pozicionirala kao film koji će zacementirati svoje mesto među najvećim filmskim ostvarenjima svih vremena.

    Svetski filmski kritičari su već ocenili ovaj film kao veliki rediteljski poduhvat, a publika je na svoj način uživala u specijalnim efektima, ali i samoj radnji filma. Da se već sa nestrpljenjem očekuje i treći deo ove naučno-fantastične adaptacije svedoci smo na osnovu utisaka sa sinoćne premijere.

    Uz specijalne goste, prijatelje i saradnike uživali smo u dugoočekivanom nastavku filma koji je obišao sve velike svetske filmske pozornice i napokon stigao i kod nas. Domaća publika uživala je u specijalnim Dune koktelima, DJ setu – Lea Davogić i izvlačenju specijalnih nagrada koje su pripremili organizatori premijere.

    Pogledajte kako smo se proveli, ko su sve bili naši gosti i ispratite naš specijalni februarski BURO. editorijal koji je upotpunosti bio inspirisan nastavkom filma „Dina“.

    DSC 0819

    DSC 1557

    DSC 1577

    DSC 0982

    DSC 1210

    DSC 1634

    DSC 1732

    DSC 1373

    DSC 1793

    DSC 1441

    DSC 1465

    DSC 1657

    DSC 1991

    keep it reels 35 of 284

    keep it reels 91 of 284

    keep it reels 126 of 284

    keep it reels 133 of 284 1

    keep it reels 132 of 284

    keep it reels 260 of 284

    DSC 2159

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: