Pretraga

7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14

7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14

Tekst: BURO.

Lepo je videti da mnogi od vas već uživaju u svom novom HONOR MagicBook 14. Za one kojima je potrebno još malo argumenata da prelome i nabave ovaj sjajni laptop, sastavili smo listu 7 razloga zašto ćete voleti HONOR MagicBook 14. Pročitajte prvi deo, ali upozoravamo vas, možda se već nakon njega zaljubite!

 • Jedan punjač za sve
  Punjenje HONOR MagicBooka je jednostavno, naročito kada ste u pokretu. Više nije potrebno pakovati punjače za telefon i laptop i tražiti ih po torbi, ili još gore, slučajno zaboraviti neki od njih. Punite svoj HONOR MagicBook punjačem za mobilni telefon, ili obrnuto – oba uređaja koriste isti konektor što sve čini daleko jednostavnijim.
7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14 (фото 1)
 • Zašto teško, kad može lako
  Kada ste u pokretu ceo dan, putujete na posao ili fakultet, verovatno sa sobom nosite i knjige i sveske, ručak, ili dodatni komad odeće ako zahladni. Sa svega 1.38kg težine i profilom od 15.9mm, HONOR MagicBook 14
  vas neće usporavati ili opterećivati, iako je u svakom trenutku uz vas.
 • Kamera koja čuva vašu privatnost
  U današnje vreme nije neuobičajeno da nas tokom dana očekuje i nekoliko Zoom, Skype ili Hangouts video razgovora, pa je vrlo lako ostaviti kameru uključenu kada to baš i nije poželjno. Kako bi se ovo sprečilo, kao i onemogućio pristup kameri čak i najveštijim hakerima, HONOR MagicBook 14
  poseduje pop-up web kameru sakrivenu ispod dugmeta na tastaturi, a koju otvarate i zatvarate jednim klikom.
7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14 (фото 2)
 • Mrak tastatura
  Da li ste ikada kasno uveče u mraku pokušali da potražite neki film na Netflixu i ustanovili da ne vidite tastaturu? U trenucima kada želite da se opustite, ovo može biti frustrirajuće. Srećom, tastatura HONOR MagicBook 14 je osvetljena, pa ćete u svakom trenutku moći da jasno vidite šta kucate, čak i u potpunom mraku.
7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14 (фото 3)
 • Bolji i od Duracel Zeca
  HONOR MagicBook 14 dolazi sa jednom od najpoželjnijih karakteristika bilo kog laptopa – neverovatno impresivnom baterijom! Laptopovi sa kojima ne možete obaviti ni ceo radni zadatak bez punjenja umeju biti jako frustrirajući. Znajući ovo vrlo dobro, HONOR je MagicBook opremio baterijom kapaciteta čak 56 WH koja pruža i do 10 sati rada bez potrebe za punjenjem. Najbolje je od svega je što je možete potpuno napuniti za svega jedan sat!
 • Alat i inspiracija
  Bilo da ste muzičar, ilustrator, dizajner ili pisac, HONOR MagicBook 14
  je napravljen da pospeši vašu kreativnost. HONOR MagicBook to čini zahvaljujući mnoštvu funkcija napravljenih upravo za one koji žive od svoje kreativnosti. HONOR Magic-Link, FullView ekran, Radeon Vega 8 grafika i baterija za celodnevni rad, samo su neki od elemenata koji će vam biti od izuzetne koristi.
7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14 (фото 4)
 •  Praznik za oči
  FullView ekran na HONOR MagicBook 14
  zauzima skoro kompletnu površinu sa ultra tankim ivicama od 4.8mm, što vam omogućuje da se potpuno udubite u sadržaje. Uz to, ovaj TÜV Rheinland sertifikovani ekran smanjuje refleksije i nepoželjno plavo svetlo, štiteći oči i pružajući ugodnije čitanje.
7 Razloga zašto ćete voleti MagicBook 14 (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor