Pretraga

Huawei nova 9 - Pametni telefon šik dizajna

Huawei nova 9 - Pametni telefon šik dizajna

Tekst: BURO.

Neodoljiva pojava novog Huawei nova 9 pametnog telefona ne samo da uliva poverenje, već magnetično privlači našu pažnju. Za to su, pre svega, zaslužne njegove idealno skrojene fizičke performanse. Ultra-tanak dizajn od 7,77 mm zaista pleni gracioznošću, a prijatnom utisku dodatno pridaje originalni zakrivljeni ekran, o čijim ćemo tehničkim mogućnostima reći nešto više u nastavku teksta. Detalj koji bez sumnje otkriva da ovde nije sve u lepoti smešten je na zadnjoj strani telefona. Reč je o sistemu zadnjih kamera, sa izrazito krupnim glavnim sočivom. Pa, o čemu je reč?

Ovaj pametni telefon dolazi sa sistemom Ultra Vision kamera na zadnjoj strani telefona. Sistem kamera uključuje glavnu RYYB kameru od 50 MP sa senzorom od 1/1,56 inča – najvećim do sada na bilo kom pametnom telefonu Huawei nova serije – zatim ultraširokougaonu kameru od 8 MP, kameru za dubinu i makro kameru od 4 cm. Moćan hardver radi sa softverom vodeće klase, kako bi korisnicima omogućio da snime sadržaj visokog kvaliteta, bilo da je reč o fotografijama obrisa grada noću, portretima sa “kremastim” bokeh efektom ili zadivljujućim makro slikama.

Huawei nova 9 - Pametni telefon šik dizajna (фото 1)

Huawei nova 9 takođe nudi i mnogobrojne efekte za ulepšavanje selfija koji reprodukuju detalje lica, kako bi tonove i teksturu kože učinili autentičnijim i prirodnijim u odnosu na složene pozadine i njihove izvore svetlosti. Pored toga, jedinstveni Huawei-jevi algoritmi za Super Night Selfie koriste veštačku inteligenciju za povećenje osvetljenosti tamnih tačaka i smanjenje digitalnog šuma na fotografijama.

I prednja i zadnja kamera na Huawei nova 9 telefonu podržavaju 4K video snimanje sa 30 kadrova u sekundi, a takođe podržavaju i AIS tehnologiju za stabilizaciju videa. Visoka definicija i brzina kadrova omogućuju primamljive detalje i glatke pokrete za vrhunski video doživljaj. A ako želite da postignete i dodatni stilski efekat, postoji ugrađena podrška za usporeno snimanje, kao i podrška za snimanje video zapisa u vremenskom intervalu.

Huawei nova 9 sa šik dizajnom i kamerom premium kvaliteta zadovoljiće našu potrebu da uhvatimo najbolje i najuzbudljivije trenutke našeg užurbanog života. Sada možemo kreirati visokokvalitetne fotografije i video zapise, i danju i noću. Najbolji i najupečatljiviji trenuci ponekad dođu u najmanje očekivanim okolnostima. Zato, budite spremni da ih uvek uhvatite. Huawei nova 9 možete ostati dinamični i živeti život punim plućima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor