Pretraga

Ove zime otkrijte Samsung pop-up lokacije i uživajte u ekskluzivnim poklonima

Ove zime otkrijte Samsung pop-up lokacije i uživajte u ekskluzivnim poklonima

Tekst: BURO.

Sezona darivanja je počela, užurbano jurimo da pronađemo najbolje poklone za omiljene ljude u našem životu, ali ne bi trebalo da zaboravimo sebe. Jer, kraj godine je idealno vreme da se počastimo. A sve se diže na viši nivo, kada se radi o nečemu što će naš život učiniti boljim (i zabavnijim!). Predlažemo vam da ove sezone sebi kažete jedno veliko bravo, tako što ćete baš sebi pokloniti Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefon. Maleni preklopni uređaj u kome se krije ceo novi svet.

Ove zime otkrijte Samsung pop-up lokacije i uživajte u ekskluzivnim poklonima (фото 1)

Pored toga što se radi o moćnom telefonu koji je kao stvoren za genijalne selfije, ove sezone čekaju vas dodatne pogodnosti ako se odlučite baš za taj zgodan telefon. Naime, tokom zime na različitim lokacijama pojavljivaće se posebna Samsung pop up prodavnica, gde vas čekaju iznenađenja.

Ove zime otkrijte Samsung pop-up lokacije i uživajte u ekskluzivnim poklonima (фото 2)

Od 23. do 30. decembra pop up store biće ispred shopping centra Ušće u Beogradu, od 4. do 15. januara na Zlatiboru, a od 19. do 23. januara Samsung pop up store vas čeka ispred tržnog centra Promenada u Novom Sadu. Zapišite datume i istražite fantastičnu Samsung ponudu. Jer ćete tokom ovog perioda ukoliko kupite Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefon na poklon dobiti dizajnirane vezice iz limitirane kolekcije na kojoj su radili BURO. tim i modni dvojac Mates. Radi se o šik modnom dodatku za telefon, zahvaljujući kome možete da izgledate drugačije i kul. Ukoliko već imate ovaj telefon na preklop, samo svartite do pop up-a i vezice su vaše. Tako lako!

Ove zime otkrijte Samsung pop-up lokacije i uživajte u ekskluzivnim poklonima (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor