dmFem konferencija u Srbiji: Obezbedite svoje mesto na događaju posvećenom zdravlju žena

    23.08.2024.
    RECOMMENDED

    Drogerijski lanac dm drogerie markt sa ponosom najavljuje prvu dmFem konferenciju u Srbiji. Ovaj jedinstveni događaj će se održati u subotu, 7. septembra 2024. u Sava Centru u Beogradu za sve žene koje žele da se dodatno edukuju o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, osnaže se i inspirišu! Celodnevna konferencija dmFem drugi je u nizu događaja koji kompanija priređuje za širu zajednicu u godini kada slavi dve decenije poslovanja, nakon sajma dmFeel koji je oborio sve rekorde.

    dmFem dm drogerie markt

    Uz stručne panele koji se bave značajnim zdravstvenim temama poput regulacije hormona, stres menadžmenta, trendova u ishrani, menstrualnog zdravlja, menopauze i razbijanjem brojnih socijalnih i zdravstvenih tabua, posetioce očekuju i inspirativne radionice, brojne zabavne aktivnosti, kao i kutak gde mogu potpuno besplatno da provere svoje zdravstvene parametre. Sve učesnice mogu očekivati vrsne diskusije, brojna iznenađenja i poklone, a kako je broj mesta ograničen, neophodno je obezbediti svoju ulaznicu na vreme.

    Prvi dmFem će okupiti žene svih generacija, sa jedinstvenim ciljem da se podsete koliko je važno da brinu o sebi. Kako poručuju iz dm-a, konferencija nije samo mesto za edukaciju već je i prostor za povezivanje, deljenje iskustava i uživanje u brojnim interaktivnim sadržajima.

     „Konferencija dmFem je još jedan u nizu poduhvata koje sprovodimo u okviru kampanje posvećene sveobuhvatnom zdravlju žena, a ujedno je i naš način da skrenemo pažnju na značaj brige i prevencije,sa akcentom na fizičko, mentalno i menstrualno zdravlje žena. Želimo da sve učesnice nakon konferencije napuste salu osnažene i inspirisane, spremne da primene sve savete stručnjaka u svakodnevnom životu i nastave da prate sopstveni ritam“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija dm Srbija i Severna Makedonija.

    Kako biste postali deo ove jedinstvene konferencije i rezervisali poseban dan za sebe, potrebno je da osigurate svoju ulaznicu na vreme, budući da je broj mesta ograničen. Karte za dmFem će biti dostupne od 20. avgusta na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i online, na njihovom sajtu, po ceni od 1000 dinara. Ovom simboličnom kotizacijom obuhvaćena su sva predavanja, radionice, interaktivni sadržaji, kao i konzumacija hrane i pića. Osim toga, sve učesnice konferencije će dobiti poklon paket iz dm drogerija, a očekuju ih i brojna iznenađenja.

    Saznaj više:
    Povezani članci: