Opušak od džointa Snoop Dogga na aukciji

    24.05.2024.
    RECOMMENDED

    Autentični opušak repera pušten je na aukciju tokom marta, a agencija za autentifikaciju TRUeST Autentifikatorom prikupila je džoint, tajno obeležila, dokumentovala i sačuvala unutar čvrstog bloka od smole, osiguravajući time da opušak više ne bude dotaknut kako bi sačuvao svoju autentičnost.

    Blok od smole je zatim smešten unutar pepeljare koju je Snoop koristio dok ju je pušio omogućavajući najvišem ponuđaču da izloži ovaj predmet uz pepeljaru.

    Snoop Smoking Square 7

    Džoint po primamljivoj ceni

    Snoop Doggov popušeni opušak džointa trenutno ima cenu od 514 USD. Na zvaničnom sajtu aukcije pogledajte sve detalje.

    Takođe, među ponuđenim predmetima na aukciji je i rukom napisana set lista sa jedne od njegovih turneja. Ovaj dokument tj. lista nudi jedinstveni uvid u Snoopovo kreativno razmišljanje i način na koji je osmišljavao svoje nastupe. Na listi se nalazi proces biranja pesama koje će izvoditi kako bi se najbolje povezao sa publikom.

    Svaki od ovih predmeta nosi sa sobom deo istorije i predstavlja opipljiv dokaz Snoopovog trajnog uticaja na muziku i kulturu. Aukcija omogućava fanovima i kolekcionarima jedinstvenu priliku da poseduju deo ove bogate baštine. Kako navodi The RealestSvaki predmet na aukciji je opipljiv podsetnik na Snoopov uticaj na svet, od originalnih tekstova pesama i stvari nošenih na bini do jedinstvenih master snimaka iz studija koji nikada ranije nisu bili dostupni.

    dzoint

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: