Elle Fanning u Predatoru – šta znamo o novoj ulozi omiljene nam glumice

    05.06.2024.
    RECOMMENDED

    Elle Fanning prelazi sa Great na Bad. Glumica poznata po seriji The Great pregovara o glavnoj ulozi u filmu Badlands, novom filmu iz univerzuma Predator, saznaje The Hollywood Reporter. Film Badlands režira Dan Trachtenberg, reditelj koji je osvežio franšizu sa filmom Prey iz 20th Century i Hulu produkcije, koji je bio smešten u 1719. godinu i u kojem je Amber Midthunder glumila mladu ženu iz plemena Komanči koja se suočava sa vanzemaljskim lovcem. Film je bio kritički uspešan i oborio je rekorde gledanosti na Hulu platformi.

    Trachtenberg se ponovo udružio sa scenaristom filma Prey, Patrickom Aisonom, za priču filma Badlands, dok Aison piše scenario. Elle Fanning nije još uvek potvrdila da glumi, ali je THR izvestio u februaru da 20th Century, osim filma Badlands, ima u razvoju nekoliko projekata vezanih za Predator franšizu, sa Trachtenbergom u centru ovog rastućeg univerzuma.

    elle fanning 1

    Predator je počeo sa filmom iz 1987. godine u kojem je glumio Schwarzenegger. Nakon toga su usledili filmovi Predator 2 sa Dannyjem Gloverom, The Predator iz 2010. i Predators iz 2018. Takođe je bilo nekoliko crossover filmova u kojima se Predator suočava sa antagonistima iz franšize Alien.

    Radnja filma sa Elle Fanning

    Premisa filma Badlands je nepoznata, ali izvori navode da neće biti smešten u prošlost kao Prey, već će se dešavati u budućnosti. Takođe nije poznato da li će, kao Prey, ići direktno na streaming platformu.

    Elle Fanning je nominovana za Emmy nagradu i tri Zlatna globusa za svoj rad u seriji The Great, koja je završena prošle godine nakon tri sezone. Poznata je i po ulozi u dva filma Maleficent za Disney, kao i po filmu Super 8 J.J. Abramsa iz 2011. godine.

    Fotografije: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: