A very limited affair: GATHER TOGETHER avantura sa Kristijanom Molnarom se nastavlja

    22.04.2024.
    RECOMMENDED

    Pripremite se za nezaboravnu noć – sa vatrenom muzikom i neprekidnim plesom, koju će beogradskoj publici priprediti jedan od njenih omiljenih DJ-eva, Kristijan Molnar. Intimno okupljanje GATHER TOGETHER sa Molnarom, koji, zajedno sa timom kreativaca pored sebe, pušta muziku od početka do kraja na novom mestu u gradu – Brick Lobby 24 (adresa Žorža Klemensoa 24).

    Kristijan Molnar je neko ko ima recept za uvek energičnu, dobru i prepunu zabavu. Prepoznat i poštovan zbog radio emisije Kristalizacija (ranije Christallization Radio Show, a sada uživo emitovana na Radio Beogradu), posvećen je promovisanju uzbudljivih izvođača i širokog spektra raznovrsne muzike – od deep techn, twisted disca, NYC housea, weirdo-dark i modern wave-a… U njegovim sjajnim celonoćnim žurkama može se čuti fuzija plesne muzike iz celog sveta, uglavnom u klubu 20/44 u Beogradu ili u zagrebačkom Mastersu gde ima rezidenciju.

    image 1 1

    Od kada je započeo svoju avanturu u svetu elektronske muzike, 2006. godine, a posebno nakon dogovora sa FM stanicom, Kristijan je konstanta na muzičkoj sceni Srbije i većini glavnih elektronskih događaja. Osim toga, njegova internacionalna karijera jača sa nastupima u Nemačkoj, Izraelu, Holandiji, Švajcarskoj, Francuskoj, Austriji, Gruziji, Kipru i Hrvatskoj. Sa specifičnim kameleonskim kvalitetom svog DJ-inga, Kristijan uspeva savršeno da se prilagodi svakom događaju i da mu da svoj prepoznatljiv pečat.

    A sada je vreme za još jednu beogradsku muzičku avanturu.

    Kristijan Molnar i Gather Together Limited Affair

    Sa Gather Together Limited Affair Kristijan Molnar pomera granice klupskih izlazaka i stvara nezaboravno iskustvo. To nije samo muzika, nego i svetlosna umetnost sinhronizovana sa ritmovima traka, koja stvara spektakularan vizuelni ugođaj, pojačavajući atmosferu svake pesme. A tu je i sam prostor, u kojem ćete odmah osetiti električnu atmosferu.

    Na potpuno novoj lokaciji, ova zabava biće drugačija od svih ostalih. Najsavremeniji zvučni sistemi, hipnotišuće svetlosne bine i kvalitetna pića iz D-bara vraćaju pravi duh klupskog provoda u Beograd.

    Zaokružite u svom kalendaru izlazaka subotu, 27. april, i nikako ne propustite priliku da plešete i dobro se provedete jer Gather Together Limited Affair nije prosečna zabava, već okupljanje mislećih pojedinaca koji su uvek spremni da se opuste i uživaju u dobroj muzici.

    hV4Tc0qA

    Sem Gather Together, zabave Kristijana Molnara koje će se dugo pamtiti su njegov nedavni projekat Stereotip, pa zatvaranje Dance Arene na Exit festivalu, nastupi na Sonus festivalu, Lovefestu, Sea Dance-u, GEM Festu, kao i H A ï K U žurka u Parizu, noći u Zukunftu u Cirihu, The Blocku u Tel Avivu, Charlieu u Minhenu i Boiler Room sesija u 20/44. Delio je pult sa velikim i moćnim imenima poput Jeff Millsa, Âmea, Romana Flügela, Dixona, Job Jobsea, Rebolleda, Rødhåda, Jennifer Cardini, Red Axesa, Tale of Us, Black Coffee i drugima.

    Budući da je raznolik i uvek veselo pozitivan, opisujući sebe kao pretežno radoznalog DJ-a, Molnar apsolutno nikad neće propustiti priliku da začini nastup i stvori sjajnu atmosferu za širok spektar publike. Upravo zato je nedavno puštao back-to-back sa Âmeom, DJ T-om, Adriatiqueom i Jimi Julesom, dok mu se širom Evrope i sveta otvaraju nove teritorije.

    Fotografije: Benny Gaši, Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: