Nova Heaven kampanja Marca Jacobsa spojila Solange i Ice Spice

    06.03.2024.
    RECOMMENDED

    Linija Heaven by Marc Jacobs upravo je lansirala novu kampanju za proleće 2024. godine, koja je (opet) okupila sjajne modele. Tu je Ice Spice, kojoj se ovog puta pridružuju Solange, Hayley Williams i Grimes, fotkao ih je Zamar Velez, a stilizovala Danielle Emerson.

    Čuvena Heaven linija predstavlja kolekciju dizajnera koja crpi inspiraciju iz raznolikih i raznorodnih impulsa koji su činili univerzum Marca Jacobsa poslednjih 30 godina. Originalno lanisrana u septembru 2020. godine, osnovu njene estetike do danas čini grunge pokret koji je bio popularan devedesetih, a koji se oduvek vezivao i za Marca Jacobsa. No, iako nostalgična prema devedesetim godinama, Heaven estetika je povezana i sa Y2K stilom, karakterističnim za Generaciju Z.

    Marc Jacobs je neko ko je uvek osećao puls trenutne mladalačke kulture, a da će bit tako pokazivala je njegova davnašnja kolekcija, iz 1993, inspirisana grunge pokretom za Perry Ellis, ali i sve ono što je radio kao kreativni direktor u Louis-u Vuitton-u tokom 2000-ih godina, kada je ovaj luksuzni brend prihvatio ikone hip hopa i ulične mode. Danas sve to radi upravo kroz Heaven liniju.

    Naglašavajući siluete nove sezone, kao što su čizme Kiki i klasične torbe preko ramena, Heaven linija za proleće 2024. predstavlja i korsete i suknje ukrašene mašnama, slatke haljine u grunge stilu, kao i sive mjice i džempere sa grafičkim printovima. Tu su i plišani duksevi i štampane satenske haljine.

    heaven marc jacobs 1

    Zvezde nove Heaven kampanje slikane su na interesantnim mestima – Grimes se nalazi u dubokoj i tamnoj šumi, Williams je u kadi u obliku srca, a Ice Spice se nalazi usred mračnog ambijenta. Osim lepih mladih lica tu su i nove kolaboracije – Kiko Kostadinov i ASICS Marry Jane.

    heaven marc jacobs 2

    Celu kampanju pogledajte na Marc Jacobs sajtu u Heaven sekciji.

    Saznaj više:
    Povezani članci: