Jesu li ovo najudobnije HOKA patike do sada?

  20.12.2023.
  RECOMMENDED

  Hoka je upravo, taman pred praznike, predstavila najudobije patike do sada, nove Ora Primo u dve boje, a koje predstavljaju evoluciju postojeće Ora franšize.  

  Novi model Hoka patika, neobičnog izgleda i oblika, ističe se dizajnom, ali ono što je njegova najveća prednost, jeste neverovatan komfor.  

  HOKA PATIKE

  Dizajnirne da pruže olakšanje nakon trčanja, nove Hoka patike napravljene su sa mekanim pletenim “okovratnikom”, zajedno sa izolovanim, pufnastim, gornjim delom, na kojem se nalaze elastične zig-zag pertle. Đon je izrađen od 30 odsto reciklirane gume, zajedno sa zaštitnim vrhom patika.  

  Nudeći hodanje po oblacima odnosno jastučasti osećaj, nove Hoka patike dostupne su u dve boje – zelenoj, Forest Floor, i klasičnoj crnoj verziji. U narednim mesecima očekuje se i Vanila nijansa.  

  HOKA 2222

  Ako volite i već nosite Hoka patike, onda ste sigurno uzbuđeni zbog nove kolekcije. Ako razmišljate o kupovini, moraćete malo da sačekate, na sajtu brenda zeleni model je rasprodat, a i jedan i drugi koštaju 120 američkih dolara po komadu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: