Palazzo Versace se otvara u Makau

27.03.2024.
RECOMMENDED

Nema boljeg načina da se doživi Versace stil života nego živeti u njemu, što će posetiocima prvi put biti omogućeno na azijskom tržištu otvaranjem Palazzo Versace u Makauu. Hotel kombinuje neoklasičnu evropsku arhitekturu sa kultnim motivima milanske modne kuće, poput glave Meduze i geometrijskih grčkih i baroknih printova. Ostale dizajnerske karakteristike uključuju kineske simbole, poput cveta hrizanteme i zmaja.

Hotel se nalazi unutar kompleksa Grand Lisboa Palace Resort Makao i zauzima tri tornja. Nudi 271 sobu i apartmane – na 12 spratova, u čijoj su unutrašnjosti posebno dizajnirani tekstili i tapacirung, kreirani od strane Versace Home tima, koji je počeo sa radom 2020. godine (sa kompanijom Luxury Living, koja je deo Lifestyle Design Group).

versace grand lisboa
Grand Lisboa

Šta sve nudi Versace hotel

Hotel ima unutrašnje i spoljašnje bazene, wellness centar, studio za personalne treninge i dva italijanska restorana. Prema zvaničnom sajtu hotela, cene soba variraju od 150 do 500 dolara po noći. Projekat je razvijen u partnerstvu sa SJM Resorts, koji kontroliše porodica milijardera iz Makaa, Stanleyja Hoa.

Donatella, John Legend, Chrisey Teigen, članovi porodice Ho (Mario Ho, Pensi Ho), kao i drugi celebrity (kineski supermodel Ming Si) pojavili su se na zabavi koja je organizovana povodom otvaranja hotela prošle subote.

versace donatella

-Divno je okupiti toliko prijatelja za tako poseban događaj. Znam da će Palazzo nastaviti sa ovako toplim dočekom prema svakom gostu, u godinama koje dolaze. Oduševljena sam što naši napori doprinose novoj dimenziji statusa Makaoa, kao svetskog centra turizma i zabave, privlačeći širi spektar zahtevnih putnika iz celog sveta, izjavile su na otvaranju Donatella Versace i Daisy Ho, generalna direktorka SJM Resorts.

Trenutno postoje dva hotela Palazzo Versace u svetu. U 2016, jedan je otvoren u Dubaiju. Projekat je razvijen kao zajedničko ulaganje sa kompanijom Enshaa Group, koja se nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. A prvi prvi Versace hotel, smešten na Zlatnoj obali u Australiji, prvobitno je otvoren 2000. godine. Projekat je davnih godina još zamislio Ganni Versace. Međutim, ugovor o brendiranju je okončan početkom 2023. godine.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: