Nova kolekcija Jelene Đukanović ekskluzivno predstavljena na Adria Summitu

21.05.2024.
RECOMMENDED

Na prestižnom događaju Adria Summit, koji okuplja poslovne lidere iz celog sveta, istakla se modna revija Jelene Đukanović, dizajnerke koju su fanovi mode zapamtili nakon što su njeni radovi završili na naslovnici web izdanja italijanskog Vogue-a. 

Svet mode s nestrpljenjem je iščekivao reviju Jelene Đukanović i njene kolekcije Inner Voice koja je osvojila srca kako domaćih, tako i internacionalnih ljubitelja mode.

“Kolekcija predstavlja odu lepoti prihvatanja unutrašnje istine, objedinjenoj sa suštinom moderne ženstvenosti u njenom najčistijem obliku. Svaki komad kolekcije svedoči o nevidljivim narativima, dok naziv se pod nazivom Inner Voice predstavlja simfonija urbane sofisticiranosti”, rekla je Jelena. 

DSC08718 1
DSC08739

Modna revija, održana u Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic hotela, je bila spektakularna, posebno jer su se na pisti našli čuveni slovenački top modeli koji su s lakoćom nosili komade iz kolekcije, dok su samoj reviji prisustvovali i neki od najpoznatijih imena modne industrije. Među njima je bio i Ashok Murty, čuveni stilista, čija je prisutnost dodatno uzdigla atmosferu.

Svakim korakom revija je pokazivala da je moda ne samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspela da dočara tokom trajanja celog eventa.

Adria Summit Jelena Djukanovic revija

O spektaklu večeri govori i muička podloga podržana od poznate manekenke i DJ umetnice Nadežde Dimitrijević, koja je bila neizostavan deo revije. Ona je nosila komade iz kolekcije na pisti, a potom je svojom muzikom i energijom dodatno začinila after-party nakon revije, što je dovelo do savršenog spoja mode i zabave.

Ova revija je imala poseban značaj za Jelenu Đukanović, jer je označila početak nove faze u njenoj karijeri. Svi komadi iz kolekcije Inner Voice su sada dostupni u limitiranoj seriji na sajtu jelenadjukanovic.com.

Saznaj više:
Povezani članci: