Jennifer Aniston i David Schwimmer ponovo zajedno na malim ekranima

    08.02.2024.
    RECOMMENDED

    Jennifer Aniston i David Schwimmer iznenadili svu svoje verne fanove, i fanove popularne serije Friends, tako što su se posle dužeg vremena našli ponvo zajedno u kratkim ulogama na malim ekranima. Reč je o reklami za popularni američki brend Uber Eats.

    Aniston

    U klipu, u kojem takođe igraju Jelly Roll, Victoria i David Beckham, ali i Usher, Aniston prihvata svoju dostavu od Uber Eatsa pre početka snimanja nove scene na studijskom setu. Ona razgovara sa svojom asistentkinjom o tome kako bi trebalo da zaboravi nešto, kako bi se setila da koristi Uber Eats. Objašnjava joj kako pamćenje funkcioniše po principu da se nečega setimo, jer smo nešto drugo zaboravili. Nažalost, ono što na kraju glumica zaboravi je Schwimmer, koji pokušava da je zagrli i javi joj se dok je u prolazu. „Radili smo zajedno deset godina“, podseća je. Bez obzira na to koliko je ova scena kratka, definitivno nas je vratila kroz vreme i navela da njihova scena traje duže.

    Oglas je šala jer je moto Uber Eatsa „Šta god zaboravite, samo zapamtite da Uber Eats dostavlja gotovo sve“.

    Aniston i Schwimmer, poslednji put

    Aniston i Schwimmer poslednji put su se, pre ove reklame, našli zajedno u kadru 2021. godine u HBO Max specijalu Friends: The Reunion. Pored njih su u specijalu učestvovali i Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry, koji je preminuo prošle godine.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: