Kate Middleton planira da se obrati javnosti: Znamo datum

    19.03.2024.
    RECOMMENDED

    Poslednji naslovi iz Sunday Times-a otkrivaju da će princeza Kate Middleton napraviti korak ka otvorenijoj komunikaciji sa javnošću o svom zdravstvenom stanju. Nakon dva meseca strategije ćutanja, Kate planira da se vrati na javnu scenu i podeli detalje o svom oporavku od operacije abdomena.

    ea75bd589b77ddb86cbb41c916d1bf83

    Bivši dopisnik BBC-ja i poznati komentator britanske kraljevske porodice, Peter Hunt, naglasio je da je objava u Sunday Times-u zapravo priznanje uspeha strategije ćutanja koja je do sada bila na snazi. Dok je Keate bila van javnosti, njen suprug, princ William, i deca su nastavili sa kraljevskim dužnostima.

    Nakon 17. aprila, Kate će se obratiti javnosti

    Članak takođe otkriva da će Kate biti van javnosti do 17. aprila, kada se i njeno troje dece vraća u školu nakon uskršnjih praznika. Ovaj pomak u rasporedu takođe znači da će princ William napraviti pauzu od kraljevskih dužnosti tokom narednih četiri nedelje.

    Kate Middleton

    Pored toga, Kensingtonska palata planira da obeleži šesti rođendan princa Luia 23. aprila objavljivanjem njegove fotografije, iako su nedavno bile kontroverze oko fotografija za Dan majki. Izvori bliski princu i princezi ističu da cene podršku javnosti prema svojoj deci i žele da podele radosti i posebne trenutke s njima.

    Ovaj potez nagoveštava novu strategiju kraljevske porodice koja se usmerava ka transparentnijoj komunikaciji i bližem odnosu s javnošću. Iako su detalji o zdravstvenom stanju princeze ostali privatni, njeni planovi za povratak na dužnosti ukazuju na želju da otvoreno deli svoj put oporavka s javnošću kada za to dođe vreme.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: