Keira Knightley u potrazi za osvetom – šta donosi nova serija britanske glumice

    15.10.2024.
    RECOMMENDED

    Keira Knightley zvezda je novog špijunskog trilera, Black Doves, serije koja 5. decembra stiže na Netflix. Najpoznatiji streaming servis danas je izbacio tizer za ostvarenje u kojem britanska glumica igra agenta na tajnom zadatku, a njen „partner in crime“ je cenjeni Ben Whishaw

    Serija je najavljena još u aprilu 2023, a Netflix je tokom TV festivala u Edinburgu ove godine, najavio da je već naručio drugu sezonu – pre nego što je prva sezona debitovala.

    Sada, sa promotivnim slikama i tizerom, Black Doves poprima oblik, pa je jasno da Keira Knightley tumači britansku agentkinju čiji je identitet ugrožen kada njen tajni ljubavnik biva ubijen, a ona kreće u potragu za osvetom.

    Ko je Keira Knightley u novoj seriji

    Keira je posvećena supruga, majka, ali i profesionalna špijunka koja, nakon što je tajne svog supruga političara prenela organizaciji Black Doves – misterioznoj grupi, ugrožava svoj tajni identitet. Kada njen ljubavnik bude ubijen, Keira planira da se osveti uz pomoć prijatelja – bivšeg ubice koji voli šampanjac, međutim, istraga ih uvlači dublje u zaveru koja povezuje mračni londonski podzemni svet sa nadolazećom geopolitičkom krizom.

    Triler je smešten u London tokom Božića, što je savršen okvir za suočavanje sa moralnim odlukama koje su junaci doneli tokom godina, baš sada, kada ih njihova prošlost sustiže.

    kheira n

    U seriji Black Doves osim Keire i Bena igraju i Sarah Lancashire, Luther Ford, Tracey Ullman, Kathryn Hunter i Omari Douglas. Izvršni producenti su Jane Featherstone, Chris Fry i Knightley, dok je seriju producirala kompanija The Sister i Noisy Bear, a producent je Harry Munday. Režiju potpisuju Alex Gabassi (The Crown) i Lisa Gunning (The Power).

    Fotografije: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: