Sve što znamo o kolaboraciji Khloé Kardashian i Tatti Lashes

    27.05.2024.
    RECOMMENDED

    Što je starija, Khloé Kardashian pravi sve bolje odabire u životu i poslu, što pokazuje njena poslednja poslovna saradnja sa – Tatti Lashes.

    – Trudim se da budem odgovorna i, u nedostatku boljeg izraza, škrta sa tim sa kim se povezujem. Možda sam na početku karijere bila uzbuđena zbog svake ponude i prihvatala je, a da dobro nisam ni znala koji je brend u pitanju. Priznajem to, izjavila je u intervjuu za WWD, u kojem je govorila o novoj saradnji – sa kompanijom za veštačke trepavice iz Liverpula, Tatti Lashes.

    Davnašnja ljubav prema Tatti Lashes

    Kardashianova je priznala da već duže vreme nosi veštačke trepavice ovog brenda i odmah je pristala na saradnju. 

    – Kada su mi se obratili da sarađujem sa njima, bila sam počastvovana i iznenađena. Dopalo mi se jer su mi dozvolili da imam totalnu kreativnu kontrolu u celom procesu, otkrila je Khloe o Tatti Lashes.

    tatti lashes 2

    U pakovanju veštačkih trepavica koje su nastale u saradnji Khloe Kardashian i Tatti Lashes, nalazi se traka veštačkih trepavica sa dva seta pojedinačnih trepavica, od kojih su jedne za dan, a jedne za noć, aplikator za lepnjenje i skidanje sa ružinim uljem i četkica za trepavice. Set za trepavice košta između 11.95 do 44.95 dolara, a u prodaji (online i odabranim radnjama) naći će se sutra, 28. maja.

    Khloe je otkrila da je počela nosi veštačke trepavice u 22. godini, tek kada je započelo snimanje riality šoua koji ju je i proslavio – Keeping Up With the Kardashians: „Živela sam svoj najbolji život sa veštačkim trepavicama,“ rekla je Kardashianka.

    Očekuje se da će Tatti Lashes imati prodaju veću od 40 miliona funti do kraja 2025. godine, no i bez toga oni su jedan od najbolje prodavanih brendova veštačkih trepavica na svetu. Na svakih šest sekundi u svetu se proda jedno pakovanje Tatti Lashes, a 5 miliona proizvoda prodato je 2023. godine.

    Brend je lansiran 2017. godine – sa samo 1.000 funti i izuzeno je brzo porastao, gde danas ima fanove kao što su Kim Kardashian, Nicki Minaj, Cardi B, Ariana Grande.

    Fotografije: Tatti Lashes Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: