Unapređuje stvari: KIM KARDASHIAN obnavlja mejkap ponudu svog brenda

    22.01.2024.
    RECOMMENDED

    Kim Kardashian obnavlja mejkap ponudu i ponovo lansira liniju šminke pod nazivom Skkn by Kim. Lepe vesti zvezda je objavila na svom instagram profilu, objašnjavajući da će nova linija jednostavno nadograditi njene dve kolekcije šminke, oslanjajući se na bogato iskustvo koje rijaliti zvezda i preduzetnica ima zapravo u svom svakodnevnom životu (pred kamerama), a koji, verovali li ne, traje oko 20 godina.

    Unapređenu liniju mejkapa Kim Kardashian prati i krilatica: Where skin loving formulas meet high-performance glam, aludirajući na to da je šminka obogaćena novim formulama i performansama.

    kim kardashian 600600 1

    Prema pisanju portala WWD, a i onoga što možemo videti na profilu Kim Kardashian, nova linija obuhvata ruževe za usne, olovke i paletu senki u nude nijansama (njena omiljena nijansa – za sve), i moći ćete da je kupujete na sajtu brenda SKKN by Kim od 26. januara.

    No, zašto se zvezda, koja je 2022. zatvorila mejkap sektor svoje kompanije, sada odlučila na taj korak?

    Kim Kardashian se nije mnogo petljala u biznis sa šminkom od kada je Coty kupio 20 odsto udela u njenoj mejkap liniji i obećao ponovno lansiranje. Izgleda da je zvezda rešila da pogura stvari (u međuvremenu se šuškalo da Kim želi da povrati nekadašnjih 20 odsto kompanije, ali zvaničnih vesti o tome nije bilo).

    – Mislim da jednostavno znate kada i kako želite nešto da unapredite. Sada olovka za usne klizi malo bolje. Sve je u sitnicama. Kao perfekcionista… mislim da će kupac osetiti promenu, izjavila je Kim Kardashian.

    Fotografije: Instagram @kimkardashian

    Saznaj više:
    Povezani članci: