ROLLS ROYCE u svetu nege: Laser kojim se neguje KIM KARDASHIAN je stigao u Srbiju

Upoznajte tretman kojim Kim Kardashian dovodi kožu do perfekcije.
19.12.2023.
RECOMMENDED

Kim Kardashian je Benjamin Button 21. veka. Preduzetnica, influenserka i TV lice kao da stari unazad, pa i u 42. godini može da se pohvali besprekornim tenom, glatkom kožom i mladolikom sjajem. Kim nije jedina celebrity ličnost koja se religiozno posvećuje nezi lica, ali definitivno prednjači u korišćenju inovativnih metoda i kozmetičkih preparata. I u tome je vrlo transparentna.

Kada je otkrila da je tajna perfektnog izgleda njene kože kombinacija dva lasera – apsolutno su svi pohrlili da vide o čemu je reč. Kim Kardashian dovodi do perfekcije izgled svoje kože koristeći kombinaciju dva lasera, BBL i MOXI, koji, od kada su lansirani, ponosno nose titulu koju Rolls Royce ima u svetu automobila.

Od pre nekoliko meseci ovaj tretman, koji čini čuda za kožu i oslobađa je odsvih nepravilnosti, možete da uradite i u Srbiji, u klinici LaDerma, koja ih jedina ima u ovom delu Evrope.

MOXI

MOXI je neablativni frakcioni laser koji se koristi kod prvih znakova starenja, uključujući probleme sa tonusom, teksturom i pigmentacijom. Zrak svetlosne energije koji ispušta ne oštećuje kožu, što znači da je vreme oporavka brže. Frakcioni znači da podmlađuje kožu stvaranjem malih, mikroskopskih zona oštećenja ispod površine. MOXI je tulijumski laser, sa talasnom dužinom od 1927 nm, koji tretira pigment u površinskim slojevima kože.

Talasna dužina MOXI-ja cilja sweet spot između dubokih i površinskih slojeva kože, gde nastaje većina problema sa pigmentacijom. Rezultat je sjajna koža, bez smeđih fleka (hiperpigmentacija) koje mogu biti posledica oštećenja od sunca ili melazme, uz gotovo nikakvo vreme oporavka i bez nelagodnosti.

MOXI se fokusira na površinu kože, čini je svežijom, revitalizovanom i negovanom. Može se raditi na svim tipovima kože tokom cele godine. MOXI poboljšava izgled kože kod sledećih stanja: neujednačenog tena, bora, pigmentacije, loše teksture kože, blagih oštećenja koja su uzrokovana suncem, manje opuštenosti kože.

BBL

BBL Hero Forever Young, poznat i kao BroadBand Light™, vrsta je laserskog tretmana koji koristi svetlu, širokopojasnu svetlost (drugi naziv za fototerapiju) kako bi tretirao neujednačenu pigmentaciju, crvene i smeđe fleke. Frekvencija svetlosnih talasa se prilagođava tonu vaše kože kako bi se postigli najbolji rezultati.

BBL se može koristiti kod svih tipova kože i na svim delovima tela (uključujući vrat, lice, dekolte, ruke, noge, leđa, zadnjicu i stomak). Radi se kada koža NIJE OSUNČANA i kada se dve nedelje nakon tretmana nećete izlagati direktnom suncu.

BBL Hero je jedini laser koji ima potvrdu sa Stanford univerziteta da usporava proces starenja.

BBL Hero može da pomogne kod: oštećenja od sunca (pege i fleke), fine linije i bore, pore, crvenilo, neujednačenog tena i teksture kože, opuštene kože, pigmentacije (melasma), kože bez sjaja.

Šta BBL i MOXI rade zajedno

Oba BBL i MOXI su moćni tretmani sami po sebi. Međutim, zajedno mogu proizvesti snažne rezultate: rešavaju oštećenja od sunca, melasmu, hiperpigemtnacije, crvenilo, rosaceu, akne, pore, fine linije i bore, stimulišu kolagen, daju tonus i jedrinu koži, glow efekat, tretiraju teksturu, smanjuju opuštenost kože i tako u nedogled. Rezultat?

Impresivne BBL & MOXI pre i posle fotografije ispod.

la derma slika jedan
la derma slika 2 1 1

Da li ćete odabrati lasersku kombinaciju Kim Kardashian ili BBL i MOXI tretmane raditi odvojeno zavisi od indikacija i rezultata koje želite da postignete. Pritom, ne postoji prepreka u kad je tip kože u pitanju – ovi tretmani pogodni su za sve.

Tretman je brz, neinvazivan i potpuno bezbolan. Koliko tretmana vam je potrebno, proporcionalno je sa problematikom koja se tretira, a to je najbolje da ustanovi stručno lice, u ovom slučaju doktorka dermatologije Biljana Đurđević Mišeljić, iz klinike LaDerma.

385000005 18310139284112536 3600680798668134288 n 1
384995966 18310139287112536 5733636639419335068 n 1

Dr Biljana Đurđević Mišeljić @laderma_beograd

NAJĆEŠĆA PITANJA

Da li se mogu raditi i tokom letnjih i sunčanih dana?

MOXI možete raditi tokom cele godine, dok je BBL najbolje raditi zimi. BBL se praktikuje kada koža nije osunčana i ako sedve nedelje nakon tretmana nećete izlagati direktnom suncu.

Koliki je period oporavka?

MOXI i BBL su brzi, bezbolni i neinvazivni tretmani. Ovu vrstu tretmana možete raditi bilo kada, čak i tokom pauze za ručak. Možete naneti šminku u roku od 24h od tretmana i uživati u opuštenom režimu nakon tretmana, bez stresa i brige.

Koliko tretmana je dovoljno?

Broj tretmana je indvidualan i zavisi od problematike koja se tretira. Ako se radi kombinovani tretman dovoljno je uraditi jedan godišnje, a ukoliko se BBL & MOXI rade pojedinačno – potrebno je 2 do 3 tretmana na godišnjem nivou, ali i to je najbolje da utvrdite sa dermatologom.

312111062 180487601169809 4329526403930097616 n 2
kim k 2222 2

Najnovija rutina nege kože Kim Kardashian, BBL + MOXI kombinacija, dovodi izgled kože do perfekcije celebrity zvezde, ali zašto od danas ova dobitna kombinacija ne bi bila i vaš izbor? Ako želite perfektnu teksturu kože i ten bez nepravilnosti, zakažite pregled na klinici LaDerma već danas.

Instagram stranicu klinike posetite OVDE, zakažite pregled OVDE i posetite kliniku LaDerma na adresi Požarevačka 39, na Vračaru u Beogradu.

Saznaj više:
Povezani članci: