Hrabri modni izraz Kim Kardashian u novom izdanju modne knjige ‘CR’

    26.09.2023.
    RECOMMENDED

    Kim Kardashian našla se četvrti put na naslovnoj strani modnog magazina ‘CR Fashion Book’, koji uređuje Carine Roitfeld.

    Poznata po svom hrabrom modnom izrazu, uspešna preduzetnica i TV lice ovoga puta otišla je korak dalje.

    Umesto duge kose, po kojoj je poznata, Kim nosi kratku periku i na fotografijama ju je teško prepoznati na prvi pogled.

    Na jednoj fotografiji nosi Miu Miu kardigan i hulahopke, a na drugoj je našminkana kao balerina u crvenom Jacquemus džemperu i tutu, Falke hulahopkama i cipelama na pertle.

    kim kardashian photo book
    CR Fashion Book: Kim Kardashian

    U intervjuu koji prati fotografije, Kim otkriva sitne detalje o životu, koje možda do sada nismo znali – na primer, kada se oseća najseksipilnije („Posle dobrog treninga, ili kada se probudim sa neurednom kosom i bez šminke!“ kaže ona ) i najmirnije („Kada sva moja deca spavaju kod kuće i imam malo vremena u tišini pre nego što se onesvestim.“) i šta je motiviše da „učini nešto“ da bi se borila za oslobođenje nepravedno zatvorenih ljudi.

    kim kardashian photo book 092523 3 d80cd863adad40be870d4859468bc451

    Ovaj broj magazina bavi se muzama, pa je Kardashian otkrila da se na njenog listi žena koje je inspirišu nalaze holivudske ikone Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe, ali i njene sestre: Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner na čelu sa mamom, Kris Jenner.

    Saznaj više:
    Povezani članci: