All’s Fair: Sve što treba da znate o novoj seriji u kojoj igra Kim Kardashian

    29.08.2024.
    RECOMMENDED

    Nakon uloge koja je hvaljena i od strane kritike i publike u kultnoj seriji American Horror Story, Kim Kardashian vraća na male ekrane, spremna da pokaže svoje glumačke veštine i znanje o pravu (kojim se privatno bavi poslednjih nekoliko godina) i u novoj pravnoj drami Ryana Murphya, pod radnim nazivom All’s Fair. Serija, najavljena u decembru 2023. godine, prati ženski tim advokata za razvode u Los Anđelesu, a već privlači veliku pažnju zahvaljujući zvezdama kao što su Glenn Close, Halle Berry, Naomi Watts, Sarah Paulson, Teyana Taylor, a sve to i još neke detalje o projektu možete da saznate na stranici serije na IMDB platformi.

    Ryan Murphy, koji piše, režira i izvršno producira seriju, ostao je tajanstven u vezi s detaljima o ulogama Berry i Close, ali je otkriveno da će Kardashian igrati moćnu advokaticu i vlasnicu firme. Takođe, sve tri glumice su uključene kao izvršni producenti.

    Murphy u The Kardashians šouu

    U majskom izdanju serije The Kardashians, Kardashian i Murphy razgovarali su o ovoj ideji, kada je reditelj otkrio da su studijski rukovodioci oduševljeni Kiminom izvedbom u American Horror Story da su pitali da li bi Kim želela sopstvenu seriju. Predstavio je koncept u kojem je Kim “najbolji i najskuplji advokat za razvode na svetu,” naglašavajući vezu između advokata i njihovih klijenata tokom teškog perioda razvoda, kao i podršku među prijateljicama, sličnu onoj iz Sex and the City.

    kim kardashian slika 3

    Nakon prve, još uloga za Kim Kardashian

    Kardashian je debitovala u Murphyjevom AHS: Delicate kao Siobhan Corbyn, hladna PR menadžerka. Naravno, zvezda je dobro poznata publici zahvaljujući rijaliti seriji The Kardashians na Hulu, koja sada ulazi u petu sezonu, nakon dugog niza od 20 sezona Keeping Up With the Kardashians na E! Ovo nije njen prvi izlet u pravne vode – studira pravo od 2019. godine, položila je “baby bar” 2021. godine, i planira da polaže pravosudni ispit u februaru 2025. kako bi postala punopravni advokat.

    Nove uloge za proslavljene zvezde 

    Sa druge strane, Close se vraća pravnim dramama, poznata po svojoj legendarnoj ulozi advokatice Patty Hewes u seriji Damages, dok Berry ponovo dolazi na male ekrane prvi put posle serije Extant iz 2014. godine. Produkcija All’s Fair počinje kasnije ove godine, a serija će premijerno biti prikazana početkom 2025. godine na Hulu-u, prema informacijama iz Deadline-a.

    Fotografije: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: