KROKODIL Centar najavljuje okupljanje grupe podrške ŽENA povodom 8. Marta

    KROKODILOV Centar domaćin posebnog okupljanja povodom Međunarodnog dana žena.
    29.02.2024.
    RECOMMENDED

    U susret Međunarodnom danu žena, KROKODIL Centar najavljuje deseto okupljanje grupe podrške koje će se održati u petak, 8. marta, s početkom u 17:00 sati. Ovaj događaj, koji će voditi psihoterapeutkinja Natalija Đondović, a ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za žene svih profila da se povežu, razmene iskustva i pruže podršku jedna drugoj.

    krokodil

    Grupa podrške je namenjena svim ženama koje se suočavaju s različitim životnim izazovima. Bilo da su to roditelji prevremeno rođene dece, roditelji dece s posebnim potrebama, žrtve porodičnog nasilja ili jednostavno žene koje žele da podele svoje svakodnevne dileme i čuju životna iskustva drugih žena.

    Ovo okupljanje pruža prostor za otvoren razgovor, deljenje iskustava i pronalaženje korisnih saveta od drugih žena koje prolaze kroz iste ili slične situacije.

    Posetite KROKODIL 8. Marta

    Grupe podrške imaju značajan uticaj na mentalno zdravlje i blagostanje učesnika. Smanjuju osećaj izolacije i usamljenosti, povećavaju samopouzdanje i olakšavaju proces prevladavanja problema. Takođe, omogućavaju razmenu resursa i veština za suočavanje sa teškoćama, što rezultira smanjenjem nivoa stresa i poboljšanjem kvaliteta života.

    PRIJAVA: Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje mesto slanjem svojih podataka na e-mail adresu prijave@krokodil.rs.

    2b3a74b8329ce1fea79839fd604386a6

    Očekuje se da će grupa podrške privući brojne učesnice koje žele da se pridruže ovoj inspirativnoj zajednici žena i proslave svoju snagu i otpornost uoči Međunarodnog dana žena, a mi vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme!

    KROKODIL Centar je neprofitna organizacija posvećena podršci zajednici kroz različite kulturne i edukativne aktivnosti. Njihov rad obuhvata širok spektar programa koji promovišu kreativnost, inkluzivnost i mentalno zdravlje.

    Foto: Krokodil; Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: