Pretraga

A$AP Rocky i njegov novi spot su uzrdmali mreže

Tekst: BURO.

Ako vam treba nešto slatko, dovoljno je da se uputite na YouTube i pogledate novi spot A$AP Rockyja u čijoj glavnoj ulozi se pored njega nalazi i Rihanna. 

Osim što su njih dvoje nepodnošljivo slatki, spot je fenomenalan. Da krenemo od dešifrovanja naziva pesme - D.M.B. to jest, DAT$ MAH B!*#H, odnosno That's my bitch. Bitch je od milošti Rihanna i jasno je da je stih: " I don’t beat my b**ch, I need my b**ch" upućen njenom bivšem, Chris Brownu.

U spotu se pojavljuju scene sa požarnih stepenica za kojima je internet poludeo pre samo nekoliko meseci. Njih dvoje sede u glomaznim i drečavim bundama i svi smo mislili da je to materijal za Rihannin novi spot.

Tu je i scena prosidbe - A$AP nosi gril na kojem piše "Marry me?", a na Rihanninom piše "I Do". I naravno da se ikona stila nije udala u beloj, već crvenoj venčanici u kojoj izgleda fenomenalno. 

Provlače se i scene u kojima Riri čeka svog izabranika da izađe iz zatvora i aposlutno svaka dovedena je do perfekcije. Spot su producirali Rocky, Skepta, Shlohmo, Hector Delgado, Kelvin Krash i D33J. 

Poslednji put kada se Riri pojavila u spotu poznatog repera bilo je 2013. godine za pesmu "Fashion Killa". Stvari su sada podigli na viši nivo i zadali ozbiljan domaći zadatak.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor