And Just Like That… Mr. Big je viđen na setu nastavka serije „Seks i grad“

    03.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/sexigradcover.jpg

    Od kada smo saznali da se snima nastavak serije “Seks i grad”, prvo i osnovno pitanje koje smo postavili bilo je: Da li se Mr. Big vraća i da li ćemo ponovo gledati klackalicu na kojoj je sa jedne strane nalazi on, a sa druge, naravno, Carrie? I ma koliko da je njihova priča bila nezdrava, mi smo se nekako potajno nadali da će se bar jedna strana dozvati pameti pa da će se ili rastaviti zauvek ili da ćemo (priznajemo, prilično optimistično) gledati srećan kraj.

    Informacija o njegovom prisustvu u novoj sezoni je dugo bila pod znakom pitanja, ali ono što je od samog početka bilo izvesno jeste da će se Aiden, možda i najzdravija ljubavna priča koja je imala potencijala da takva i ostane da se stvari nisu odigrale kako jesu, a stvari su uglavnom uvek odigraju onako kako ne treba, pojaviti u novoj seriji „And Just Like That“.

    Juče su (ponovo) procurele fotke sa seta u NJujorku i, na njemu, ni manje ni više, vidimo upravo Chrisa Nota. Opšti hajp je zavladao društvenim mrežama i prirodno se javlja niz novih pitanja. Na fotografijama, Sarrah Jesica Parker i Chris Not ne izgledaju preterano srećno, a kako saznajemo, to je zato što se u novoj seriji „And Just Like That“ razvode. Spoiler alert: Carrie se u novoj sezoni posvetila pripremanju svog podkasta, stoga je bila ekstremno zauzeta, da bi se na kraju ispostavilo da je Mr. Big bio taj koji je sve vreme brinuo o njoj, a da ona, otprilike, nije radila ništa.

    Kako će se naposletku cela priča završiti još uvek ne znamo. Kada je “Seks i grad” u pitanju, deluje kao da je sve moguće. Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo nove epizode i da se, na kraju, zauvek oprostimo od ove kultne serije, kakav god njen kraj bio.

    Saznaj više:
    Povezani članci: