Pretraga

Anna Sorokin sprema nešto sasvim novo i vraća se na streaming platforme

Anna Sorokin sprema nešto sasvim novo i vraća se na streaming platforme

Tekst: BURO.

Ako ste mislili da se njeno vreme na streaming platformama završilo, prevarili ste se, jer je "Inventing Anna" bio samo početak. Anna Sorokin se sada vraća sa novom emisijom: "Delvey's Dinner Club".

Iako je u kućnom pritvoru, to Annu neće sprečiti da ugosti glumce, pevače, novinare i ostale goste u svom stanu u Njujorku. Na ove dinner žurke moći će da uđu samo odabrani i pozvani za koje će se pobrinuti privatni kuvari angažovani za ovu specijalnu priliku. Za stolom će se voditi "intimni" razgovori o Anninom iskustvu u pravosudnom sistemu, strategiji o ponovnoj izgradnji ličnog imidža i planovima za budućnost. 

Anna Sorokin sprema nešto sasvim novo i vraća se na streaming platforme (фото 1)

„Ne postoji ništa slično iskustvu okupljanja grupe prijatelja koji će podeliti životne priče i uživati u sjajnom kulinarskom iskustvu“, izjavila je Anna povodom nove emisije, čiji se ostali detalji još uvek drže u tajnosti. Ono što znamo je da će "Delvey's Dinner Club" delimično producirati Wheelhouse Entertainment.

Anna je do 2017. godine živela u hotelima, lagodnim životom podržanim nevažećim kreditnim karticama i finansijskim prevarama, da bi na kraju bila uhapšena i proglašena krivom za krađe po osam tačaka, a nakon Netflix ostvarenja postala omiljeni con artist gledocima širom sveta. Kroz "Delvey's Dinner Club" prikazaće se ko je zaista Anna Sorokin, iza svega što smo do sada o njoj pročitali i pogledali. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor