Pretraga

Beyonce sprema novu muziku i jedva čekamo da je čujemo!

Tekst: BURO.

Iako je uvreženo mišljenje da je Twitter leglo hejt komentara, istina je da najčešće za neke sjajne vesti čujemo upravo na toj platformi. Tako smo saznali da Beyonce sprema novu muziku upravo na Twitteru. Iako je njen poslednji album, "Lemonade", bio pravo umetničko delo, ipak je od tada prošlo pet godina i svi smo se uželeli njene muzike.

Ta vest, međutim, nije došla sa njenim potpisom. Jedna od članica nekadašnjeg Destiny’s Child benda, čija je članica bila i Queen B, Michelle Williams, podelila je ovu vest na svom Twitter profilu.

Naime, bivše članice benda, pomenuta Michelle, Beyonce i Kelly Rowland razmenjivale su poruke u nekoj od chat grupa. Kako saznajemo, u jednoj glasovnoj poruci Kelly je neobavezno rekla kako kuva supu, na šta je Beyonce odgovorila da "kuva" novu muziku.

Njeno poslednje izdanje za javnost bilo je “Black Is King” - muzički film i vizuelni album. U njemu smo mogli videti kolaborije sa drugim svetskim imenima kao što su Kendrick Lamar, Tierra Whack, Childish Gambino, Blue Ivy Carter, i Jay-Z. Šta li nam sada sprema?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor