Billie Eilish najavila novu pesmu!

01.06.2021.
[the_ad_placement id="half-page-article-desktop"]
RECOMMENDED
[the_ad_placement id="mobile-banner-text-top"]

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/billiecover.jpg

Sve fanove Billie Eillish obradovala je vest koju je popularna pevačica objavila na svom instagram profilu pre par dana, a to je da sledeće nedelje, izlazi još jedna nova pesma sa dugo isčekivanog albuma pod nazivom “Happier then ever“ najavljenog za 30. jul.

Sa ovog albuma pevačica je svoje fanove obradovala sa već tri pesme „My Future“, „Therefore I Am“ a najskorije objavljena je „Your Power“ . Sve tri pesme su se našle u top 10 na listi “Billboard hot 100” i dokazale da Billie s razlogom važi za jednu od najtalentovanijih autorki današnjice. Ništa manje od nje nismo ni očekivali, jer Billie ne prestaje da nas iznenađuje i stvara sve same hitove.

Fotografije koje je Billie radila za naslovnu stranu magazina “British Vogue” obišle su ceo svet a njene najave za nove hitove dovele su do toga da od nedavno postoji novi hašteg i trend na Twitteru pod nazivom “BILLIE IS COMMING”.

Fanovi širom sveta žure da kupe kartu za najavljenu turneju “Happier then ever”, ali su i radoznali da čuju koja će od preostalih 13 pesama sa novog albuma biti puštena sledeća. Ni nama ne preostaje ništa drugo, sem da sačekamo sledeću nedelju, kako bismo uživali u novoj pesmi koja će sigurno biti hit. Do tada obnavljamo najsvežije gradivo. 

Saznaj više:
Povezani članci: