Black Mirror 6. sezona je zvanično potvrđena!

    17.05.2022.
    RECOMMENDED

    Budući da je svet postao preslikana verzija „Black Mirrora“ savršen je trenutak da dočekamo novu sezonu. Od premijere pre pet godina ova serija nam se uvukla u kosti, otreznila nas je, uplašila, osvestila, zapitala i spremni smo za novu porciju. 

    Poslednju sezonu pete sezone gledali smo pre dve godine i nismo očekivali nastavak. Nova sezona je tek u fazi nastajanja i detalji izostaju, ali ono što znamo je da će imati više epizoda od prethodne. 

    Kreator, Charlie Brooker, i kreativna partnerka, Annabel Jones, poznati su po tome da proširuju obim serije iz sezone u sezonu, a poslednje iznenađenje su nam priredili 2018. sa interaktivnom epizodom – Bandersnatch.

    Ono čemu teže u nadolazećoj etapi jeste da u još većoj meri usvoje filmski pristup stvaranju, kako u pogledu trajanja epizoda, tako i u pogledu produkcije. Što se tiče samog sadržaja, još uvek nije poznato u kom smeru će se Charlie kretati, ali ne sumnjamo da će nas odvesti u novo i nepoznato, čak i u klimi današnjice u kojoj se stiče utisak da smo sve čuli i videli.

    Nemamo datum premijere, ali je željno iščekujemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: