Pretraga

Black Mirror 6. sezona je zvanično potvrđena!

Tekst: BURO.

Budući da je svet postao preslikana verzija "Black Mirrora" savršen je trenutak da dočekamo novu sezonu. Od premijere pre pet godina ova serija nam se uvukla u kosti, otreznila nas je, uplašila, osvestila, zapitala i spremni smo za novu porciju. 

Poslednju sezonu pete sezone gledali smo pre dve godine i nismo očekivali nastavak. Nova sezona je tek u fazi nastajanja i detalji izostaju, ali ono što znamo je da će imati više epizoda od prethodne. 

Kreator, Charlie Brooker, i kreativna partnerka, Annabel Jones, poznati su po tome da proširuju obim serije iz sezone u sezonu, a poslednje iznenađenje su nam priredili 2018. sa interaktivnom epizodom - Bandersnatch.

Ono čemu teže u nadolazećoj etapi jeste da u još većoj meri usvoje filmski pristup stvaranju, kako u pogledu trajanja epizoda, tako i u pogledu produkcije. Što se tiče samog sadržaja, još uvek nije poznato u kom smeru će se Charlie kretati, ali ne sumnjamo da će nas odvesti u novo i nepoznato, čak i u klimi današnjice u kojoj se stiče utisak da smo sve čuli i videli.

Nemamo datum premijere, ali je željno iščekujemo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor