Pretraga

Britney Spears mjuzikl se konačno događa!

Britney Spears mjuzikl se konačno događa!

Tekst: BURO.

U poslednje vreme iz Britney Spears sveta stižu samo vesti o novim dokumentarcima, ili napretku njene borbe za starateljstvo nad samom sobom. U prevodu, malo teže teme koje nas podsećaju zašto se saosećamo sa problemima i situacijom nekadašnje pop princeze i zašto je volimo. Ipak, nedavno je stigla i nova vest i to izuzetno pozitivna i onakva kakve želimo da čujemo kada je Spears univerzum u pitanju a to je da je zakzana premijera mjuzikla inspirisanog Britney Spears pesmama.

Mjuzikl pod nazivom ''Once Upon A One More Time'' je trebao još prošle godine u aprilu da se premijerno prikaže u Čikagu ali je zbog cele situacije rad na mjuziklu pomeren a premijera zakazana za 30. novembar u Shakespeare Theatre Company u Vašingtonu.

Mjuzikl potpisuje Jon Hartmere, a koreograf i režiser su Keone i Mari Madrid. Kako saznajemo, ideju i inspiraciju za mjuzikl koji svi dugo očekujemo, kreatori su pronašli u pesmama jedne od ikona pop muzike, same Britney Spears. Tema i radnja su koncentrisane na klub knjiga, u kom se Pepeljuga, Snežana i ostale Diznijeve princeze susreću, a dobra vila ispušta knjigu "The Feminine Mystique" kao preporuku za čitanje i donosi otkrovenje. Radnja je praćena Britneyinim pop himnama i po planu bi trebalo da budu 23 pesme među kojima su naravno i ''Toxic'' , ''Stronger'', "Oops I Did It Again," "Lucky," "Circus,".

Dodatne informacije se još uvek čekaju, ali jasno je da je novembar zaokružen crvenim u kalendaru.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor