Channing Tatum piše svoj prvi roman

    25.01.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/tatum_cover.jpg

    Iako je Channing Tatum neko koga smo navikli da viđamo na velikom platnu (i fotkama sa Njujorških ulica u kul baggy outfitima držeći za ruku Zoë Kravitz), u sladunjavim romantičnim komedijama kao što su „Dear John“ i „The Vow“, on je takođe plesač, režiser i autor koji trenutno radi na svom prvom romanu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/1674637898545541.jpg

    Ovo zapravo nije prvo iskustvo glumca u književnim vodama, budući da je 2021. godine objavio knjigu za decu pod nazivom „The One And Only Sparkella“. Knjiga je inspirisana njegovom ćerkom i njena je ideja da svako dete treba da slobodno pokazuje svoju autentičnost i tako gradi samopouzdanje. Od objavljivanja, Sparkella univerzum se proširio sa još dva naslova od kojih poslednji treba da izađe u maju. 

    Channing sada odlazi nekoliko stepenika dalje radeći na svom prvom romantičnom romanu uz pomoć američke spisateljice Roxane Gey, poznate po naslovima „Bad Feminist“ i „Hunger“. Do ove saradnje došlo je sasvim spontano, ali se detalji iste i dalje drže u tajnosti. Uprkos tome, mi smo veoma radoznali da pročitamo krajnji ishod njihove zajedničke priče.

    Saznaj više:
    Povezani članci: