Pretraga

Channing Tatum piše svoj prvi roman

Channing Tatum piše svoj prvi roman

Tekst: BURO.

Iako je Channing Tatum neko koga smo navikli da viđamo na velikom platnu (i fotkama sa Njujorških ulica u kul baggy outfitima držeći za ruku Zoë Kravitz), u sladunjavim romantičnim komedijama kao što su "Dear John" i "The Vow", on je takođe plesač, režiser i autor koji trenutno radi na svom prvom romanu.

Channing Tatum piše svoj prvi roman (фото 1)

Ovo zapravo nije prvo iskustvo glumca u književnim vodama, budući da je 2021. godine objavio knjigu za decu pod nazivom "The One And Only Sparkella". Knjiga je inspirisana njegovom ćerkom i njena je ideja da svako dete treba da slobodno pokazuje svoju autentičnost i tako gradi samopouzdanje. Od objavljivanja, Sparkella univerzum se proširio sa još dva naslova od kojih poslednji treba da izađe u maju. 

Channing sada odlazi nekoliko stepenika dalje radeći na svom prvom romantičnom romanu uz pomoć američke spisateljice Roxane Gey, poznate po naslovima "Bad Feminist" i "Hunger". Do ove saradnje došlo je sasvim spontano, ali se detalji iste i dalje drže u tajnosti. Uprkos tome, mi smo veoma radoznali da pročitamo krajnji ishod njihove zajedničke priče.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor