Dodajte na listu za slušanje: Eva Longoria ima podkast

    20.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/eva_podcast_cover.jpg

    Evu Longoriu verno pratimo još od devedesetih, tačnije od 1999. godine, a zaljubili smo se u nju tokom osam sezona hit serije Očajne domaćice. Danas, Longoria je stavila dramu na stranu, ne viđamo je toliko na samim ekranima, jer je karijeru posvetila  režiranju dokumentarnih filmova, aktivizmu i naravno vođenju – podkasta.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/1663838801501649.jpg

    Kako je i sama rekla gostujući u jednom podkastu, ona je od malih nogu znala da će se baviti aktivizmom „bez obzira da li je poznata ili ne” i prisetila se volontiranja na Specijalnoj olimpijadi, pomaganja u svom lokalnom klubu za dečake i devojčice i saveta koje je dobila od svog mentorke, kultne Dolores Huerte. Za Longoriju, sve je u zajednici, što je dovelo do stvaranja njenog podkasta, Connections With Eva Longoria.

    U otvorenim i iskrenim razgovorima sa nekim od najsjajnijih mislilaca u ovom trenutku, Eva teži da ponovo osnaži naš fokus na moć i kritičnu važnost veze. Eva i njeni gosti se bave složenim temama koje nas sve pogađaju i razlaže ih u žive, smislene razgovore. Pokrivajući širok spektar tema, od duhovnosti, do novca, romantike, hrane, politike i roditeljstva, Evin prepoznatljiv stil će vam dati novu perspektivu na vaše najmoćnije veze – sa svetom oko vas i sa samim sobom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: