Pretraga

Emily Ratajkowski u svoj CV dodaje i podcast

Emily Ratajkowski u svoj CV dodaje i podcast

Tekst: BURO.

Emily Ratajkowski je poznati model, autorka knjige "My Body" i u poslednje vreme, neko ko jasno i glasno kroz različite medije komunicira položaj žena u savremenom društvu, ne libeći da se da uputi oštre kritike na račun svega što vređa ženski rod. U svoj CV sada dodaje i podcast, a kako je sama u opisu objave kojom je najavlila isti napisala - Emily je u svojoj "bitch" eri. 

Još u periodu dok je pisala knjigu, znala je da je sledeći korak podcast. Ona je odrastala bez TV-a, ali satima i satima slušajući radio, odakle se i inspirisala. "High Low with EmRata" pokriće teme politike, filozofije, seksa, pop kulture, TikToka, feminizma i ostalih društvenih fenomena. Epizode će izlaziti dva puta nedeljno, dok će subscriberi biti u prilici da čuju još jedan intiman razgovor gratis, između nje i poznatih ličnosti, drugih autora i njenih prijatelja.

Epizode će ličiti na monologe, Emily kaže da forma podcasta varira između eseja i TikToka. Ona će svake nedelje birati goruću temu i iskazivati svoje mišljenje o istoj, a ono što za sada znamo je da jedna epizoda otvara pitanje koleracije između plastičnih operacija i feminizma. Podcast će imati premijeru 1. novembra, a očekivanja publika su podignuta visoko.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor