Pretraga

Evo ko je deo ozbiljne glumačke postave serije “Extrapolations”

Evo ko je deo ozbiljne glumačke postave serije “Extrapolations”

Tekst: BURO.

Globalno zagrevanje je goruće pitanje, iako je bilo vreme da to postane i mnogo ranije. Ipak, status prvog i osnovnog problema kojim treba da se pozabavimo dobija tek kada se desi nešto golim okom vidljivo, onda strasti splasnu pred naletom novih informacija i potrebno nam je podsećanje koliko je važno da o tome razgovaramo i još važnije - delamo. Scott Z. Burns odlučio je da se pozabavi pitanjem klimatskih promena kroz seriju koju priprema, a budući da glumačku postavu čine Meryl Streep, Kit Harington i Sienna Miller, očekivanja su nam visoka.

“Extrapolations” će istražiti kako će globalno zagrevanje uticati na naše ljubavne i društvene živote, dakle dobićemo jedan novi ugao gledanja na ovaj problem. Scott je dobro poznat po tome da teško svarljive teme na neki način uvek uspe da napravi opipljivim i bliskim nama, a ova teme je nesumnjivo nešto što nam je u poslednje vreme postalo ili bar treba da nam bude najbliže.

Serija je trenutno u produkciji, a prva sezona će se sastojati od osam epizoda koje pričaju priču o uticaju globalnog zagrevanja na naše stavove o ljubavi, veri, poslu, društvu i naposletku životu.

Što se tiče uloge Meryl Streep, koja se razume se s nestrpljenjem očekuje, još uvek nema detalja, ali znamo da će se Sienna naći u ulozi morske biološkinje, dok će se Kit naći u ulozi čoveka po imenu Nicholas Bilton, izvršnog direktora jednog industrijskog giganta. Pored njih, deo glumačke ekipe čine i Tahar Rahim, Matthew Rhys, Daveed Diggs, Gemma Chan, David Schwimmer i Adarsh Gourav. Radujemo se da vidimo kako će sagledavanje pomenutog problema iz ove vizure izgledati, a vi?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor