Evo šta sve znamo o novoj sezoni serije „Westworld“

    27.04.2022.
    RECOMMENDED

    Ako jednu stvar možemo da očekujemo od nove sezone serije „Westworld“, poznate po tome da nas drži na ivici, to je da će nas ostaviti sa više pitanja nego odgovora. Još u aprilu 2020. HBO je najavio 4. sezonu, a šta od nje možemo da očekujemo?

    Detalji se, razume se, drže u tajnosti, a na pitanje koje nas sve zanima – da li će se radnja vratiti u park ili će se ponovo upustiti u stvarni svet kao u 3. sezoni – kokreator Jonathan Nolan je odgovorio: „Volimo vas i ovo kažem sa najvećim poštovanjem, ali ne postoji zemaljski način da odgovorim na to pitanje.“

    Lisa Joy, kokreatorka, posle tematskog parka i spoljašnjeg sveta, najavljuje nove dimenzije, mada je možda pre mislila na suočavanje Caleba (Aaron Paul) i Maeve (Thandiwe Newton) sa novonastalim okolnostima, nego promene u fizičkim ovirima u kojima borave. Možda ćemo videti ili rimski ili srednjovekovni svet, budući da nijedan od ovih parkova još nije prikazan, ali su bili u originalnom filmu „Westworld“.

    Ono što znamo je da će domaćini imati ne samo drugačiji pogled na svet, već i drugačiju verziju smrtnosti. Glumačka postava ostaje, uključujući Evan Rachel Wood, Thandiwe Newtona, Jeffreya Wrighta, Tessu Thompson, Aarona Paula, Auroru Perrineau, Eda Harrisa. 

    Serija je 2020. dobila 11 nominacija za Emmy nagradu, uključujući nagradu za najboljeg sporednog gulmca u drama seriji – Jeffreya Wrighta i glumicu Thandie Newton u istoj kategoriji. Iako nemamo tačan datum premijere, izvesno je da će četvrta sezona biti prikazana na leto. Sigurno je da će biti jednako uzbudljiva kao i prethodne.

    Saznaj više:
    Povezani članci: