Pretraga

Florence se vraća muzici i to za novi film koji jedva čekamo

Florence se vraća muzici i to za novi film koji jedva čekamo

Evo o čemu je reč

Tekst: BURO.

You’ve got the loveeee…” Verujemo da među nama još uvek ima onih koji na prve taktove ove melodije upadaju u mood potpunog prepuštanja trenutku i zaboravljanja na sve probleme. Makar na par minuta dok traje jedna od najpoznatijih pesama autentične Florence. Boginja moćnog glasa vraća se muzici, i to sa stilom.

Ovoga puta iznenadila nas je pesmom pod nazivom "Call Me Cruella" za novi film "Kruela", čija je svetska premijera danas, a gde će se u glavnoj ulozi naći još jedna genijalna riđokosa, Emma Stone. Florence je rekla da su neke od prvih pesama koje je naučila da peva one iz Disneyjevih crtanih filmova, a "zlikovci obično imaju najbolje pesme i raditi na pesmi za film "Kruela" je ispunjenje dečijeg sna za mene". 

Što se tiče stila poznate pevačice, ona je i dalje je potpuno prirodna i prepoznatljiva a njena bujna kosa i dalje je njen glavni fizički adut. Ono što je posebno krasi u novom izdanju u kom je najavila svoj povratak muzici sa novom pesmomu jeste Gucci haljina koja se u potpunosti uklapa u karakter po svemu posebne Florence.

Reč je o dugoj haljini koja kombinuje bordo i roze tonove i potpuno pristaje boho stilu po kom je ona prepoznatljiva. Gucci i Florence već su sarađivali, budući da je ona brend ambasadorka nakita poznatog brenda. Ona je nosila i garderobu sa njihovim potpisom na turi 2016. godine. Nema sumnje da nastaju sjajne stvari kada se udruže velikani muzičkog i modnog sveta.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor