Good Material: Sve što znamo o novoj knjizi Dolly Alderton

    29.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/Cover_DollyKnjiga.gif

    Navikli smo da crtice Dolly Alderton budu o ljubavi, ali ovoga puta autorka piše priču o drugoj krajnosti: slomljenom srcu. Na svom Instagramu najavila je novu knjigu pod imenom „Good Material“, a mi smo istražili šta bi sve on mogao da podrazumeva.

    Dolly je prethodne godine bila zatrpana obavezama budući da je celu 2022. provela producirajući sopstvenu seriju adaptiranu prema njenim najprodavanijim memoarima, „Everything I Know About Love“. Takođe je objavila svoju knjigu „Dear Dolly“, koja sadrži promišljen izbor njenih kolumni u Sunday Times-u, zajedno sa potpuno novim esejem.

    Radnja njene najnovije knjige prati tridesetpetogodišnjeg Andya dok se kreće kroz svoju tešku komedijsku karijeru, uz paranoju na društvenim mrežama, i uz krug prijatelja koji se polako smanjuje, sve do razarajućeg kraja veze sa ženom za koju je mislio da se razvija. Ovo je prvi put da Dolly piše iz perspektive muškog glavnog lika, tako da smo radoznali da pročitamo njene crtice iz (n)ovog ugla.

    Uz osvrt na njena prethodna ukusno duhovita i pronicljiva dela koji su poput toplog zagrljaja, ne sumnjamo da ćemo dobiti još jednu dozu snažne nežnosti od Dolly. Knjigu će objaviti Penguin izdavaštvo 2. novembra. Jedva čekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: