Znamo da je još rano ali imamo favorita za Oskara

    17.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/filmcover.jpg

    Radi se o filmu snimljenom po istinitoj priči

    Ovo je istinita priča o kojoj ste možda malo znali a govori o izvanrednom usponu, padu i iskupljenju televangelistkinje Tammy Faye Bakker. Sedamdesetih godina Tammy Faye i njen suprug, Jim, od skromnih početaka napravili su najpoznatiji televangelistički program u Americi. Drugim rečima, uspeli su da iskoriste maksimalni potencijal televizije za komunikaciju sa hrišćanskim vernicima i uspeli su da stvore imperiju. Otvorili su i poznati tematski park, a sve to pod okriljem ideje o širenju ljubavi, prihvatanja i prosperiteta.

    Tammy postaje legendarna zbog svog pevanja, nezadržive potrebe da grli sve ljude oko sebe, neopokolebljivom verom u ljubav i poznatom “trep-trep” momentu. Iako je pažljivo gradila svoje carstvo, spletke, skandali i finansijski problemi urušili su uskoro sve.

    Sjajni glumci našli su se u glavnim ulogama – Jessica Chastain kao Tammy i Andrew Garfield kao Jimmy Bakker. Jessica je toliko maestralna, što se podjednako odnosi na njen kostim, tako da smo je mi jedva prepoznali. Pogledajte trejler i uverite se i sami. Ovu nesvakidašnju dramu ćemo gledati u septembru i iščekujemo je sa nestrpljenjem .

    Saznaj više:
    Povezani članci: