Imamo pesmu dana – obrada “Nothing else matters”

    23.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/majcover.jpg

    Miley je ozbiljna kraljica kada su obrade u pitanju i bilo je prirodno očekivati da će i nova obrada pesme “Nothing else matters” u izvedbi Miley Cyrus privući mnogo pažnje čim izađe! A radosna vest je da je konačno i izašla! U pitanju je kolaboracija u kojoj su se našli istaknuti muzičari – Elton John, violončelista Yo-Yo Ma, Red Hot Chili Peppers bubnjar, Chad Smith, i basista benda Metallica, Robert Trujillo.

    Izvođenje pesme na ovaj način zapravo nudi kratak pregled na “The Metallica Blacklist”, remasteriranu verziju istoimenog petog studijskog albuma benda (AKA The Black Album). Ukupno 53 izvođača doprinelo je ovom kultnom albumu svojim verzijama popularnih pesama. Još poznatih imena našlo se u ovom specijalnom projektu: Rina Sawayama, Mac DeMarco, Weezer, St. Vincent, Moses Sumney, J Balvin, Phoebe Bridgers, IDLES i Kamasi Washington.

    “Počastvovana sam da sam se našla u društvu najvećih muzičara svih vremena,” napisala je Miley uz obradu koju je podelila na svojim društvenim mrežama. „Black Album“ ćemo moći da slušamo od 10. septembra, a do tada možete uživati u ovoj fenomenalnoj obradi koja je već naša omiljena pesma danas a ozbiljno pretenduje da postane i omiljena pesma nedelje.

    Saznaj više:
    Povezani članci: