Pretraga

Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost

Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost

Tekst: BURO.

U mesecu posvećenom ženama, Mercator Centar pripremio je poseban umetnički doživljaj: izložbu radova četiri moderne umetnice. Pod nazivom Snažni razgovori u slici izložba će biti postavljena od 20-31. marta 2023. godine u Mercator Centru i svojim radovima će podsticati posetioce da razmisle o izazovima, očekivanjima i obavezama koje najčešće prećutimo, a sa kojima se žene susreću svakoga dana.

Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost (фото 1)

Panel kojim se izložba otvara u ponedeljak, 20. marta, u 18 časova, ugostiće sve četiri autorke radova: Anku Dragojlović, Teodoru Đurić, Danicu Čudić, Natašu Kekanović, kao i pesnikinju Radmilu Petrović i novinarku Vojislavu Crnjanski Spasojević. U svojim snažnim razgovorima, panelistkinje će se dotaći teme modernih junakinja, snažnih žena iz prošlosti, ali i onoga što bi proleće pred nama trebalo da donese borbenoj ženi današnjice.

Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost (фото 2)
Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost (фото 3)

Svrha Mercator Centar brenda je da inspiriše život pun ukusa. Govorimo o strasti koja leži u detaljima, davanju prednosti kvalitetu naspram kvantiteta i umetnosti življenja. Uz prstohvat sofisticiranosti, Mercator Centar budi inspiraciju za različite oblasti savremenog života danas: umetnost, kulturu, kulinarstvo, degustaciju vina, putovanja, hobije i uređenje doma.

Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost (фото 4)
Izložba koja osnažuje: Mercator Centar slavi žene i umetnost (фото 5)

Vodeći se željom da svojim posetiocima uvek priredi kvalitetan sadržaj, Mercator Centar vas poziva na otvaranje izložbe i koktel, uz jedinstvene poklone, za nezaboravno veče.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor