Kakav comeback! Pogledajte ceo NFL Superbowl nastup Rihanne

    13.02.2023.
    RECOMMENDED

    Sinoć smo uskratili sebi nekoliko sati sna čekajući nastup Rihanne na NFL Superbowl-u i malo je reći da je vredelo. Verujemo da samo ona može da napravi ovakav comeback, nakon sedam godina duge pauze. 

    Rihanna se pojavila na jednoj od najvećih scena na svetu u crvenom kombinezonu, usput otkrivajući da ona i ASAP Rocky čekaju drugo dete. Nastup je otvorila sa „Bitch Better Have My Money“, lebdeći na prozirnoj platformi, a zatim je usledila mešavina pesama “Where Have You Been”, “Only Girl (In the World)”, “We Found Love”, “Rude Boy”, “Work”, “Wild Thoughts”, “Pour It Up”, “Umbrella” i “Diamonds” koja je otključala nostalgiju.

    Tokom nastupa, Riri je bila okružena ekipom izvrsnih plesača obučenih u belo koji su doprineli tome da nastup bude podignut na još jedan nivo iznad. Trinaest minuta je zaista proletelo, ali je bilo dovoljno da nas podseti zašto je Rihanna – Rihanna. Sve je bilo low-key u njenoj izvedbi, ali u isto vreme dovoljno moćno, sugestivno, ekplozivno i emotivno. “Zastupanje imigranata, predstavljanje moje zemlje Barbados, predstavljanje afroamerikanki sa svih strana sveta. Mislim da je to zaista važno. Za ljude je ključno da vide mogućnosti, i čast mi je što sam ovde i radim ovo ove godine”, prema rečima pevačice je bio cilj nastupa.

    Ona je odala počast i preminulom američkom novinaru, Andréu Leonu Talleyu, kroz glomaznu crvenu jaknu koju je nosila preko kombinezona. Njen najveći fan iz publike bio je, bez konkurencije, njen suprug koji je sve vreme bodrio i snimao, dok je sin za nju bio glavna inspiracija i motivacija da kaže da nastupu na NFL Superbowl-u.

    „Kada postaneš mama, nešto počne da se dešava i osećaš kao da možeš da preuzmeš svet i uradiš bilo šta. Superbowl je jedna od najvećih pozornica na svetu. Koliko god to bilo zastrašujuće, jer nisam bio na sceni sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u izazovu svega toga. Važno mi je da ovo uradim ove godine. Važno je za reprezentaciju, važno je da moj sin to vidi.

    Vrtećemo ovaj nastup na repeat celog dana, kao i verovatno pola planete.

    Saznaj više:
    Povezani članci: