Ko se (ne) vraća u novoj sezoni serije „Sex Education“?

    26.07.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/education_cover.jpg

    Prvo, osnovno i najbitnije: Četvrta sezona serije „Sex Education“ je izvesna i podrazumeva se da je jedvačekanje na ivici. Ipak, nisu sve vesti koje nova sezona donosi slatke i radosne, budući da se pojedini likovi ne vraćaju na snimanje.

    Prethodno je Patricia Allison (Ola) najavila da se neće vraćati za četvrtu sezonu Netflix serije. Sada se njena „Sex Education“ devojka, Lily Iglehart (Tanya Reynold), vatrena obožavateljka vanzemaljaca i lik koji je definitivno unosio magiju u seriju, pridružila listi glumaca koji Moordale ostavljaju iza sebe.

    „Mislim da je za Lily njena priča bila sasvim lepo umotana na kraju treće sezone. Tako da nema labavih krajeva za vezivanje, imala je prilično srećan kraj“, izjavila je glumica i ruku na srce, ne možemo da se ne složimo.

    Zvanični spisak glumaca koji se vraćaju za 4. sezonu još uvek nije dostupan, ali s obzirom na eksplozivno finale treće sezone, možemo očekivati da vidimo Otisa (Asa Butterfield) kao i njegovu majku Jean (Gillian Anderson), Maeve (Emma Mackey) i favorita publike – Erica, (Ncuti Gatwa) koji je u međuvremenu postao novi Dr Who. 

    Ne očekujemo 4. sezonu još neko vreme. Snimanje je u toku, što znači da je verovatno nećemo gledati pre proleća 2023. godine. Neka od omiljenih lica možda odlaze, ali to u isto vreme otvara mogućnosti koje jedva čekamo da vidimo u nadolazećim epizodama.

    Saznaj više:
    Povezani članci: