Kraj jedne ere: Gasi se Cartoon Network

    17.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/cartoonnetwork_cover.jpg

    Cartoon Network, bar onakav kakav smo mi poznavali, više ne postoji. Zbogom, „The Powerpuff Girls“, „Adventure Time“, „Totally Spies!“, „Dexter’s Laboratory“ i drugi omiljeni crtaći.

    Iako su na svom Instagram nalogu napisali da nije kraj, već da samo slave 30. rođendan, činjenica da su to izabrali kao povod da se udruže sa Warner Bros studijom govori suprotno, a reakcije koje su preplavile društvene mreže jasno ukazuju na opšti, razočaravajući utisak. Nema sumnje, jednoj eri došao je kraj. 

    Prema izjavi generalnog direktora Warner Brosa, Channinga Dungeya, Cartoon Network će i dalje postojati, a ono što znamo je da planiraju da implementiraju novu modernizovanu strukturu, premda još uvek nema detalja kako će sve to izgledati. Ova vest stigla je nakon što je iz Warner Brosa otpušteno osamdeset dvoje zaposlenih.

    Cartoon Network osnovao je Ted Turner 1992. godine, a ovaj kanal kablovske televizije postao je omiljena stanica za zabavu svih koji su u tom dobu i na toj stanici odrastali. Trenutno je nejasno kako će izgledati krajnji rezultat spajanja Cartoon Networka i Warner Bros studija i iskreno, ne radujemo se da vidimo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: