„Lažljivi život odraslih“ Elene Ferante stiže na Netflix i malo je reći da jedva čekamo!

    26.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/ferrante1_cover.jpg

    „Lažljivi život odraslih“ Elene Ferante stiže na Netflix i to je najbolja vest koju ćete čuti danas! Nakon HBO ekranizacije „Moja genijalna prijateljica“, Ferante se sada seli na Netflix platformu, a nova serija stiže brže nego što mislite.

    „Lažljivi život odraslih“ režirao je Edoardo De Angelis i imaće ukupno šest epizoda. U ulozi protagonistkinje, Giovanne, naći će se Giordana Marengo, a njena burna tranzicija iz detinjstva u adolescentski period u pozadini Napulja iz 1990-ih pokreće radnju, kako knjige, tako sada i serije. Njenu tetku tumači Valeria Golino, a Alessandro Preziosi i Pina Turco roditelje. Sestre Idu i Angelu igraju Azzurra Mennella i Rossella Gamba.

    Osim glumačke postave, za sada nema opširnijih detalja o seriji. Budući da je zasnovana na knjizi, očekujemo da vidimo sve boje „ovog“ i „onog“ Napulja, strasti, zamršenih odnosa i lične borbe Giovanne koja se odvija na dva fronta – dve linije njene porodice, dva kraja njenog rodnog grada i dva dela njene ličnosti. Premijera je zakazana za 4. januar 2023. i malo je reći da jedva čekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: