Pretraga

\"Lažljivi život odraslih\" Elene Ferante stiže na Netflix i malo je reći da jedva čekamo!

"Lažljivi život odraslih" Elene Ferante stiže na Netflix i malo je reći da jedva čekamo!

Tekst: BURO.

"Lažljivi život odraslih" Elene Ferante stiže na Netflix i to je najbolja vest koju ćete čuti danas! Nakon HBO ekranizacije "Moja genijalna prijateljica", Ferante se sada seli na Netflix platformu, a nova serija stiže brže nego što mislite.

"Lažljivi život odraslih" režirao je Edoardo De Angelis i imaće ukupno šest epizoda. U ulozi protagonistkinje, Giovanne, naći će se Giordana Marengo, a njena burna tranzicija iz detinjstva u adolescentski period u pozadini Napulja iz 1990-ih pokreće radnju, kako knjige, tako sada i serije. Njenu tetku tumači Valeria Golino, a Alessandro Preziosi i Pina Turco roditelje. Sestre Idu i Angelu igraju Azzurra Mennella i Rossella Gamba.

Osim glumačke postave, za sada nema opširnijih detalja o seriji. Budući da je zasnovana na knjizi, očekujemo da vidimo sve boje "ovog" i "onog" Napulja, strasti, zamršenih odnosa i lične borbe Giovanne koja se odvija na dva fronta - dve linije njene porodice, dva kraja njenog rodnog grada i dva dela njene ličnosti. Premijera je zakazana za 4. januar 2023. i malo je reći da jedva čekamo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor