Pretraga

Muzički spoj koji nismo očekivali...ali zapravo nam je kul!

Muzički spoj koji nismo očekivali...ali zapravo nam je kul!

Tekst: BURO.

Kraj zime je vreme kada se može desiti da prestanemo da verujemo u optimizam i inspiraciju, jer deluje da se vrtimo u jedno te isto sivkastom krugu. Ako se tako se osećate znajte da niste usamljeni, svima nam je potrebno da "kosim hicem naglo prekinemo pospanost". I kad smo čuli najnoviju vest iz Red Bull kreativne radionice desio nam se daj kosi hitac. Oni će 2. juna organizovati SoundClash na Kalemegdanu, a jedna drugoj suprotstaviće se Senidah i Brena. Svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti će svoj talenat, kreativu i energiju. Koja će odneti pobedu?

Muzički spoj koji nismo očekivali...ali zapravo nam je kul! (фото 1)

Ovaj autentični format iz Red Bull radionice već uveliko osvaja svet, a sada stiže i u Srbiju! Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice.

Muzički spoj koji nismo očekivali...ali zapravo nam je kul! (фото 2)

Red Bull SoundClash je više od koncerta i spektakla - ovo je proslava muzike u kojoj umetnici pokazuju svoje veštine i svestranost u takmičenju koje se zagreva svakom rundom. Bilo da ste fanovi jedne ili obe umetnice, bićete počašćeni svežim i jedinstvenim verzijama najvećih hitova Lepe Brene i Senide.

Muzički spoj koji nismo očekivali...ali zapravo nam je kul! (фото 3)

Ograničen broj ulaznica za ovaj jedinstveni muzički događaj u prodaji su od danas putem online platforme. Mi ćemo biti na licu mesta!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor