Odgovaramo na sva pitanja koja ste imali o drugoj sezoni „And Just Like That“

14.02.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/Cover_AJLT.jpg

Isprva nismo bili sigurno gde stojimo u odnosu na spinoff „Seks i grada“, negodovali smo i kritikovali da bismo se na kraju vozili u tom vozu do poslednje stanice „And Just Like That“ želeli da je trajalo barem još malo duže. Dobra vest je da druga sezona uskoro stiže, ali ona sa sobom nosi možda čak i više pitanja nego prva. Odgovaramo na glavne nedoumice.

Šta je zaplet?

Kao što je to bio slučaj sa prvom sezonom, glavne tačke zapleta druge sezone „And Just Like That“ se drže u tajnosti, što naravno nije sprečilo fanove da započnu igru nagađanja. Carrie je na kraju poslednje epizode prethodne sezone započela samostalnu podcast avanturu i ostaje nam da se strpimo da vidimo gde će je to, kao i povratak Aidana, odvesti. Na drugom tasu imamo odnos Che i Mirande koji će takođe imati svoj rasplet u novim epizodama (osim ako nam se ne sprema i treća sezona serije?!).

Da li se svi glumci vraćaju za drugu sezonu?

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju se za drugu sezonu. Takođe, u teaser-u objavljenom na zvaničnoj Instagram stranici serije, potvrđeno je da svoje uloge repriziraju Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley), Sarita Choudhury (Seema Patel), Mario Cantone (Anthony Marentino), Karen Pittman (Dr Nya Wallace) i Sara Ramirez (Che Diaz). Članovi porodice Charlotte i Mirande takođe će imati svoje vreme na ekranu, dok je povratak produenta Franklyna nepouzdan.

Samantha status

Samantha se neće pojaviti ni u drugoj sezoni „And Just Like That“, makar ne u fizičkoj formi. Ona će ostati „prijateljica preko poruke“ za Carrie, ali je sasvim izvesno da se ona neće priključivati ni potencijalnim drugim projektima vezanim za „Seks i grad“.

Šta znači povratak Aidana?

I tek tako je jednog dana na zvaničnom Instagram profilu serije osvanula fotka Carrie i Aidana kako se ruku pod ruku nonšalantno šetaju praznom ulicom Njujorka uz opis: Shh. Don’t tell anyone. Naravno da smo svima morali da kažemo! Sudeći po propratnim fotkama sa snimanja koje su usledile, nema sumnje da omiljeni „Seks i grad“ par u ovom krugu dobija još jednu šansu. I navijamo da uspeju!

A premijera?!

HBO Max tek treba da objavi datum premijere. Imajući u vidu da je snimanje u toku, nadamo se da ćemo prvu epizodu gledati već početkom leta. Brojimo sitno!

Saznaj više:
Povezani članci: