Pogledajte novi trejler za seriju „Wednesday“

    10.10.2022.
    RECOMMENDED

    Novi trejler za dugoočekivanu „Wednesday“ seriju zasnovanu na „Porodici Addams“, kultnom filmu iz 1991. donosi prvi pogled na novog ujka Festera i lik Christine Ricci. Serija, koju je režirao legendarni Tim Burton, će se za razliku od filma fokusirati na čudnu i tajanstvenu ćerku najpoznatije porodice sa malih ekrana. 

    Netflix je do sada, nakon nekoliko meseci spekulacije i igre pretpostavki, skrivao identitet glumca koji tumači legendarnog lika bez koga znamo da se priča o porodici Addams ne bi mogla ispričati. U trejleru, pored Christine Ricci i Jenne Ortege kojoj pripada glavna uloga, jasno vidimo da je Fred Armisen novi ujak Fester.

    Za razliku od Freda, za Christinu i njeno učešće u seriji se znalo još od marta. Ali, umesto da ponovi svoju ulogu Wednesday, ona će sada zaigrati kao Ms. Thornhill. Glumica nije skrivala oduševljenje zbog poziva da bude deo serije, kao što ni fanovi trenutno ne zaustavljaju sveopšte uzbuđenje povodom novog trejlera. Do premijere ćemo, ipak, morati da se strpimo do 23. novembra.

    Saznaj više:
    Povezani članci: