Pogledajte prvi kako izgleda Elizabeth Debicki kao princeza Diana u novoj sezoni serije „The Crown“

    18.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/crowncover.jpg

    Stiže nam peta sezona Netflixove serije “The Crown” koja je kraljevske priče stavila u centar interesovanja velikog dela publike i učinila ih ozbiljnim konkurentom u odnosu na druge popularne drame koje uglavnom radije gledamo nego one istorijske. Nakon vesti da će princezu igrati Elizabeth Debicki, sada smo dobili i prve njene fotografije u ulozi.

    Elizabeth Debicki je izjavila da joj je ogromna čast što će igrati princezu i smatra da njene reči i dela i dalje žive i da je važno da ista budu prikazana u pravom svetlu. Ona je poznata po ulogama u filmovima “Tenet”, koji potpisuje Christopher Nolan, kao i “The Great Gatsby”, dok je Dominic poznat po ulogama u serijama “The Wire” i “The Affair”. 

    Za divno čudo, na Twiteru na kom se redovno sve kritikuje, ljudi su pozitivno reagovali na izbor glumice i svi jedva čekaju novu sezonu. Sa druge strane, što se tiče izbora princa, komentari se uglavnom svode na to da je “previše lep” za takvu ulogu, iako se radi o sjajnom glumcu. Iako se čini se da su svi kasting izbori do sada ispadali kao nepogrešivi, ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo novu sezonu. 

    Sa princezom smo se upoznali u 4. sezoni, koja je pokrila period od 1979. do 1999. U njoj smo gledali sve uspone i padove u odnosu Diane i Charlesa, uključujući njihovu veridbu, pa venčanje i naposletku krah ljubavi. Sezona 5 će nam predstaviti i novu kraljicu koju će glumiti maestralna Imelda Staunton, a zameniće jednako genijalnu Oliviu Colman, koja se u pomenutoj ulozi nalazila u 3. i 4. sezoni, a pre nje Claire Foy.

    Saznaj više:
    Povezani članci: