Pogledajte trejler za novu sezonu serije „The Morning Show“ sa Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

    25.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/morningcover.jpg

    Sve čega se dotakne Jennifer Aniston, po definiciji mora biti dobro. Otvaranjem Instagram naloga srušila je internet, budući da gotovo nema osobe koja je ne voli i ne prati, na jedan ili drugi način. Ona je jedna od retkih žena iz javnog sveta koja je kroz godine ostala u potpunosti dosledna sebi, bez upetljavanja u tračeve i skandale. Pa, ako ste propustili neke od njenih saveta za srećan život, možda je sada pravi trenutak da se preslišate.

    Kada je izašla serija “The Morning Show”, u kojoj se nalazi ne samo u glavnoj ulozi već je i producentkinja, odmah smo se bacili na bindžovanje. Ništa manje genijalna Reese Witherspoon, takođe je bila na vrhuncu zadatka i od tada nestrpljivo iščekujemo novu sezonu.

    A ko čeka, dočeka! Trejler je konačno tu i obećava! Jennifer se ponovo našla u ulozi producentkinje, rame uz rame sa Reese, a mi brojimo sitno do 17. septembra kada premijerno izlazi prva epizoda druge sezone. Prema sinopsisu, tim se izvlači iz olupina prethodnog i uplivava u neki novi svet gde je sav fokus na identitetu i ispoljavanju sopstvene ličnosti.

    Pored njih dve, u delu glumačke postave nalaze se i: Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin i Marcia Gay Harden. Pridružuju se i nova lica: Greta Lee kao Stella Bak, ambiciozna liderka medijske kuće, Hasan Minhaj kao Eric Nomani, novi član radne postave, Holland Taylor kao Cybil Richards, još jedna ozbiljna ženska uloga i Julianna Margulies kao Laura Peterson, nova saradnica Alex i Bradley.

    Jennifer je već prvom sezonom stigla do SAG nagrade, dok je BIlly Crudup dobio nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu. Serija je dobila mnoštvo drugih nominacija, a prema TV Choice Award-u ovo je najbolja nova TV drama. Dakle, odbrojavamo do druge sezone!

    Saznaj više:
    Povezani članci: